Libnet.ro
UNICEF

13:30

Raed Arafat: Situatia nu este sub control. Ce se intampla cu legea carantinei, care nu este destinata doar COVID-ului

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Situatia nu este sub control. Ce se intampla cu legea carantinei, care nu este destinata doar COVID-ului

Secretarul de stat Raed Arafat a comentat cel mai grav bilant al pandemiei COVID-19 in Romania, cel raportat sambata: 698 de cazuri noi de infectare si 24 de decese in 24 de ore. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI a declarat ca dinamica este crescatoare, nu este sub control, iar saptamana viitoare vor avea loc discutii pentru stabilirea unor noi masuri. continuă pe Adevărul

Arafat: Bilantul in crestere arata ca situatia nu este sub control. Este discutata intentia restrictionarii

Seful DSU, medicul Raed Arafat, spune ca situatia nu este deloc sub control in ce priveste epidemia de coronavirus, dupa ce Romania a inregistrat marti un record negativ in ce priveste numarul cazurilor noi de coronavirus, respectiv 698 in numai 24 de ore.

CORONAVIRUS |OMS, avertisment fara precedent: Pandemia de Covid-19 nu este sub control

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a emis un avertisment urgent conform caruia pandemia de coronaviru nu este sub control si se inrautateste. Directorul general al OMS Dr. Tedros.

RAED ARAFAT: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia este intr-o dinamica crescatoare, nu este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat la TVR, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

Raed Arafat: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia nu este sub control. Ca sa nu ne intoarcem la restrictii, trebuie sa respectam regulile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

ROBERT CAZANCIUC: Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat astazi,intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control.

COPRESEDINTELE USR PLUS: Situatia pare ca este aproape scapata de sub control

Copresedintele USR PLUS Vlad Voiculescu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca Romania a inregistrat saptamana aceasta un record trist al pacientilor diagnosticati cu COVID-19, iar situatia pare ca este aproape scapata de sub control.

Raed Arafat: Noi, din pacate, ne inecam la mal Votul meu este sa nu mai luam masuri de relaxare pentru urmatoarea perioada

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anunat canu avem inca o transmitere exponentiala a noului virus SARS-CoV-2 in Romania, in ciuda faptului ca trendul este de crestere.

Raed Arafat: Noi, din pacate, undeva ne inecam la mal Seful DSU nu recomanda noi masuri de relaxare

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu avem inca o transmitere exponentiala a noului coronavirus in Romania, chiar daca trendul este de crestere. Arafat sustine ca am iesit chiar destul de bine din prima faza a pandemiei, dar se pare ca undeva ne inecam la mal. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta afirma ca recomanda in continuare o monitorizare constanta a tuturor zonelor.

Ce le transmite Raed Arafat celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus duminica seara ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei, scrie News. ro. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )