Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raed Arafat a solicitat o situatia a cadrelor medicale care se sustrag de la activitati medicale din zona COVID-19

B1 B1,
Raed Arafat a solicitat o situatia a cadrelor medicale care se sustrag de la activitati medicale din zona COVID-19

Raed Arafat, sefulDepartamentului pentru Situatii de Urgenta,a solicitat vineri seara, din partea structurilor judetene care se ocupa de gestionarea pandemiei, o situatie a personalului medical care. continuă pe B1

Raed Arafat: Avem 368 de localitati care au depasit rata de 3 la mie. Am inceput sa crestem capacitatea de ventilatie

Raed Arafat a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca in spitale au fost dotate cu aparte de ventilatie suplimentare, necesare pacientilor COVID, care se afla in stare grava. Seful.

Subiectele zilei: Raed Arafat cere o situatie cu medicii si asistentii care evita sau se sustrag de la lupta impotriva pandemiei; Ziua in care mi-a intrat coronavirusul in casa; Andrei Plesu: am luat hotarirea sa dau retragerii mele un plus de radicalita

CTP, despre reactiile la adresa sa: N-am cum sa raspund jignirilor. Daca cineva imi spune te bag in ma-ta, pot sa-l contrazic?Presedintele Germaniei, dupa atacul de la Nisa: Motivatiile islamiste trebuie combatute. Presedintele german Frank-Walter Steinmeier.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela .

Raed Arafat, despre ajutorul oferit de Romania dupa cutremurul din Turcia si Grecia: Echipa noastra se pregateste, in cazul in care se solicita, poate pleca

Romania este pregatita sa intinda o mana de ajutor dupacutremurul din Marea Egee, care a zguduitTurcia si Grecia. Raed Arafat a declarat vineri cao echipa de cautare-salvare este in stare.

Raed Arafat: Avem sute de localitati in care masca este obligatorie

In cadrul unei sedinte de Guvern, Raed Arafat a declarat ca sunt 368 de localitati in care rata incidentei a depasit 3 la mie.

Raed Arafat: O echipa de cautare-salvare este in pre-alerta, ar putea fi trimisa in Turcia

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat vineri ca Romania ar putea trimite, in urma cutremurului din Marea Egee, care s-a resimtit in Turcia si Grecia, o echipa de cautare-salvare, in cazul in care vor exista solicitari.

Raed Arafat, anunt infricosator pentru cetateni. Ce se intampla cu toate aceste localitati din Romania

Noul coronavirus provoaca o stare de alerta in toata lumea, iar Romania se afla printre tarile care traverseaza o perioada de crestere accelerata a cazurilor. Din acest motiv, autoritatile competente cu gestionarea acestei situatii de criza din Romania au sustinut in cursul serii de ieri o sedinta de Guvern in care s-au analizat ultimele date .

Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Romania are chiar de joi capacitatea de a prelucra 50. 000 de teste COVID-19 pe zi. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a informat ca, la acest moment,.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )