Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rafila: Ma astept ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri in spitale si foarte multe decese

Hotnews Hotnews,
 Rafila: Ma astept ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri in spitale si foarte multe decese

Medicul Alexandru Rafila, care candideaza din partea PSD pentru Camera Deputatilor, afirma ca se asteapta ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri de pacienti cu COVID-19 in spitale si foarte multe decese, in contextul in care in aceste zile numarul de teste facute este redus, astfel ca si numarul cazurilor confirmate a scazut, dar in sectiile de Terapie Intensiva activitatea este blocata. continuă pe Hotnews

Rafila: Ma astept ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri in spitale si foarte multe decese

Medicul Alexandru Rafila, care candideaza din partea PSD pentru Camera Deputatilor, afirma ca se asteapta ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri de pacienti cu COVID-19 in spitale si foarte multe decese, in contextul in care in aceste zile numarul de teste facute este redus, astfel ca si numarul cazurilor confirmate a scazut, dar in sectiile de Terapie Intensiva activitatea este blocata.

Medicul Alexandru Rafila: La jumatatea lunii decembrie o sa avem foarte multe cazuri COVID in spitale si foarte multe decese. O sa fie nevoie de anumite masuri

Medicul Alexandru Rafila a avertizat, joi seara,ca la mijlocul lunii decembrie, sistemul sanitar romanesc s-ar putea confrunta cufoarte multe cazuri de pacienti cu COVID-19 in stare grava si foarte.

Exclusiv. Cat vor costa noile Dacia Logan si Sandero si cand vor putea fi comandate

Asteptate cu mare interes, noile modele Dacia Logan si Sandero vor putea fi comandate incepand cu jumatatea lunii decembrie, dupa cum ne-au confirmat mai multi dealeri auto din Arges. Am aflat si costurile dotarilor optionale si consumurile declarate de combustibil.

Vaccinul PfizerBioNTech ar putea fi autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor la finalul lunii decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat marti ca vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat in parteneriatul Pfizer - BioNTech va primi sau nu unda verde pentru comercializare cel tarziu pe 29 decembrie dupa o reuniune extraordinara la acea data , potrivit Agerpres care citeaza AFP.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )