Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rafila despre Daniel Ghita, care refuza botnita: Oamenii sunt diversi

România Liberă România Liberă,
Rafila despre Daniel Ghita, care refuza botnita: Oamenii sunt diversi

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, care candideaza la alegerile parlamentare din 6 de. continuă pe România Liberă

Ce ii transmite Alexandru Rafila colegului sau de partid Daniel Ghita dupa ce luptatorul K1 a spus ca nu crede in masca de protectie

Alexandru Rafila a afirmat marti seara ca spera sa il convinga pe colegul sau de partid, luptatorul K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile parlamentare, ca masca de protectie trebuie purtata. Ghita s-a facut remarcat recent ppe retelele de socializare prin postari in care promoveaza teorii ale conspiratiei despre pandemia de coronavirus si in care sustine ca masca este botnita.

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2003 seconds )