Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rafuieli la conducerea Politiei Romane. Un comisar celebru din Bucuresti, trimis de sefi la IPJ Harghita

Antena3 Antena3,
Rafuieli la conducerea Politiei Romane. Un comisar celebru din Bucuresti, trimis de sefi la IPJ Harghita

Scandalul intalnirii interlopilor din familia Duduianu cu sefii Politiei Romane, inainte de inmormantarea lui Emi Pian, face noi victime. Dupa demisia sefului Sefului Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a mai cazut un nume important. Comisarul-sef Radu Gavris, prim-adjunct la Politia Capitalei, a fost mutat de superiori la IPJ Harghita. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane: Este un gest firesc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca demisia chestorului Liviu Vasilescu din fruntea Politiei Romane este un gest normal, iar acum este important ca in locul lui sa fie adus un profesionist care sa.

Orban, despre demisia sefului Politiei Romane: Este un gest firesc

Demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane este un gest firesc, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca va discuta cu ministrul de Interne, Marcel Vela, despre numirea unui nou sef, pentru a fi gasit un profesionist care sa duca o lupta dura cu grupurile de interlopi.

VIDEO Liviu Vasilescu demisioneaza de la sefia Politiei Romane, dupa scandalul legat de intalnirea cu interlopii, noaptea, pe strada El a acuzat un atac mediatic concertat asupra IGPR

Liviu Vasilescu a anuntat marti seara ca se retrage de la conducerea Politiei Romane. Anuntul are loc in contextul scandalului generat de intalnirea sefului IGPR cu membri ai clanului Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii.

Ce avere are seful Politiei Romane. Liviu Vasilescu e cel care s-a intalnit noaptea, ca hotii, cu clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a recunoscut ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu in noaptea dinaintea inmormantarii lui Florin Mototolea, zis si Emi Pian. Ce avere are seful Politiei Romane Astfel, intr-un interviu acordat Antena 3, Liviu Vasilescu a confirmat ca s-a intalnit cu membri din familia lui Emi Pian. Acest lucru s-a .

MARCEL VELA, DESPRE DEMISIA SEFULUI POLITIEI ROMANE: Este decizia corecta

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din functia de sef al Politiei Romane este corecta si ea a fost convenita pentru a nu afecta imaginea si credibilitatea institutiei.

Marcel Vela despre demisia sefului Politiei Romane: Decizia corecta Chestorul Eduard Miritescu, numit interimar

Ministrul de interne Marcel Vela spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din functia de sef al Politiei Romane este cea corecta si a fost convenita pentru a nu afecta imaginea si credibilitatea institutiei.

Vela, despre demisia sefului Politiei Romane: Este o decizie corecta pentru ca imaginea si credibilitatea Politiei sa nu fie afectate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a laudat, intr-o declaratie la B1 TV, gestul lui Liviu Vasilescu de a se retrage din fruntea Politiei Romane. El a mai precizat ca decizia ca acesta sa se intalneasca cu membri ai clanului Duduianu a fost luata in cadrul unei celule de criza.

Marcel Vela, in exclusivitate pentru B1 TV: Eduard Miritescu e noul sef interimar al Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care sa preia aceasta functie si responsabilitate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat marti, in direct pe B1 TV, ca inspectorul general adjunct Eduard Miritescu va exercita temporar comanda Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care.

Marcel Vela, in exclusivitate pentru B1 TV: Eduard Miritescu e noul sef interimar al Politiei Romane, pana la numirea unui ofiter care sa preia aceasta functie si responsabilitate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat marti, in exclusivitate pentruB1 TV, ca inspectorul general adjunct Eduard Miritescu va exercita temporar comanda Politiei Romane, pana la numirea un.

Liviu Vasilescu demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca demisioneaza din functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )