Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raiffeisen Bank Romania renunta la intermedierea tranzactiilor cu actiuni si o muta la Viena

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiffeisen Bank Romania renunta la intermedierea tranzactiilor cu actiuni si o muta la Viena

ACTUALIZARE 16:06 Raiffeisen Bank confirma ca nu va mai oferi servicii de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera incepand de anul viitor, Raiffeisen Bank nu va mai oferi servicii de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera, in numele si pentru clientii sai, confirma Raiffeisen, intr-un comunicat transmis Redactiei. ----- Raiffeisen Bank a decis sa inchida activitatea de tranzactionare pe piata de capital din Romania si sa mute operatiunile la Viena, potrivit unor surse din piata. continuă pe Ziarul Bursa

Raiffeisen Bank inchide activitatea departamentului de piata de capital si o muta la Viena

Raiffeisen Bank a decis sa inchida activitatea de brokeraj din Romania si sa mute operatiunile la Viena, potrivit unor surse din piata.

Schimbare la Raiffeisen Bank! Ce se intampla din 2018 cu portofoliul de produse oferite clientilor

Raiffeisen Bank nu va mai oferi, incepand de anul viitor, servicii de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera, in numele si pentru.

ING Bank devine broker la BVB, in timp ce Raiffeisen Bank se retrage de la tranzactionare

ING Bank va intra broker pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in timp ce Raiffeisen Bank a anuntat marti ca nu va mai oferi in portofoliul sau serviciile de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera, in numele si pentru clientii sai, din cauza ca cererea pentru astfel de produse este modesta, transmite news. ro.

ING Bank devine broker la BVB, in timp ce Raiffeisen Bank se retrage de la tranzactionare

ING Bank va intra broker pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), timp in care Raiffeisen Bank a anuntat marti ca nu va mai oferi in portofoliul sau serviciile de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera, in numele si pentru clientii sai, din cauza ca cererea pentru astfel de produse este modesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )