Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raluca Turcan: Aproape ca au format o alianta, alianta PSD si COVID, au lovit la fel de tare in Romania

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Aproape ca au format o alianta, alianta PSD si COVID, au lovit la fel de tare in Romania

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca ideea amanarii alegerilor locale a fost adusa in atentie de unii alesi locali PSD, care vor sa traga de timp pentru ca stiu ca nu vor castiga noi mandate. Tot acest discurs si subiect fals adus in opinia publica vine din partea unor alesi locali PSD care stiu ca pierd alegerile, in frunte cu doamna Firea. , afirma Turcan. continuă pe Adevărul

TURCAN: Aproape ca au format o alianta, alianta PSD si COVID, au lovit la fel de tare in Romania

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca ideea amanarii alegerilor locale a fost adusa in atentie de unii alesi locali PSD, care vor sa traga de timp pentru ca stiu ca nu vor castiga noi mandate. Tot acest discurs si subiect fals adus in opinia publica vine din partea unor alesi locali PSD care stiu ca pierd alegerile, in frunte cu doamna Firea, mai sunt cativa pe la consilii judetene, si atunci ce spun ei, daca mai tragem de timp si fereasca Dumnezeu. cu ajutorul lor, ca aproape ca au format o alianta, alianta PSD si COVID, au lovit la fel de tare in Romania, afirma Turcan, conform news. ro.

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a criticat dur PSD care prin depunerea unei motiunide cenzura nu face altceva decat sa amaneteze sanatatea publica. Totodata, liderul PNL spune ca partidul sau nu va.

Raluca Turcan: PSD si COVID au format o alianta. Ideea amanarii alegerilor locale apartine unor primari social-democrati, care stiu ca nu mai prind inca un mandat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca ideea amanarii alegerilor locale a fost a unor alesi locali PSD, in frunte cu Primarul General, Gabriela Firea, care s-au gandit sa traga de.

RALUCA TURCAN: Ne dorim ca peste jumatate dintre profesori sa stie sa faca cursuri online de la 14 septembrie

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca autoritatile isi doresc ca peste jumatate dintre profesori sa stie sa faca cursuri online de la 14 septembrie, data inceperii noului an scolar, precizand ca au fost create diferite grupuri de pregatire in acest sens, scrie News. ro.

RALUCA TURCAN: Dorinta noastra este ca masca sa fie obligatorie in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca dorinta autoritatilor este masca de protectie sa fie obligatorie in scoli, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, iar printre alte masuri care ar putea fi luate se afla dezinfectarea mainilor, aerisirea clasei si crearea unor circuite de intare-iesire in scoala.

RALUCA TURCAN: Adevarul in cazul dosarului 10 august trebuie sa iasa la iveala

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca decizia DIICOT privind redeschiderea anchetei in dosarul 10 august este una justa, punctand ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii pedepsiti, scrie Agerpres.

Raluca Turcan: Implicarea in pregatirea anului scolar va conta in rezultatul alegerilor

Vicepremierul Raluca Turcan i-a avertizat pe primarii in functie ca implicarea in pregatirea viitoru.

Raluca Turcan catalogheaza candidatura lui Tariceanu drept o cacealma

Vicepremierul Raluca Turcan nu ia in serios candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu la Primaria Capi.

Raluca Turcan, despre scoala online: Nu e suficient ca Guvernul sa pregateasca masurile. Primarii trebuie sa verifice daca infrastructura e corespunzatoare (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Guvernul va lua toate masurile necesare pentru ca anul scolar, in forma sa hibrida, sa inceapa de la 14 septembrie in conditii optime.

Raluca Turcan: Dorinta noastra este ca masca sa fie obligatorie in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca dorinta autoritatilor este masca de protectie sa fie obligatorie in scoli, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, iar printre alte masuri care ar putea fi luate se afla dezinfectarea mainilor, aerisirea clasei si crearea unor circuite de intare-iesire in scoala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )