Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raluca Turcan: Datele si precedentele ne arata ca poti sa organizezi alegeri

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Datele si precedentele ne arata ca poti sa organizezi alegeri

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si autoritatile evalueaza pericolul organizarii scrutinului si impactul asupra sanatatii publice. Turcan a precizat ca datele si precedentele arata ca pot fi organizate alegerile. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Ne dorim scoala fata in fata in conditii normale, insa suntem pregatiti cu un set de masuri si pentru scoala in conditii dificile

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca autoritatile doresc ca in luna septembrie scoala sa inceapa in conditii normale, fata in fata, dar ca sunt pregatite si masuri pentru scoala in conditii dificile. Turcan a mentionat ca, indiferent daca scoala va incepe fata in fata, predarea online va trebui sa devina o obisnuinta.

Raluca Turcan: E o necesitate organizarea alegerilor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, intr-o emisiune la Digi24, ca organizarea alegerilor locale in toamna este o necesitate, mentionand ca poate fi facuta in conditii de sanatate publica optime.

Drama din familia vicepremierului Raluca Turcan:Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la emisiuneainfata ta de la Digi 24 despre cum i-a afectat familia noul coronavirus. Aceasta a marturisit ca doi membri ai familiei sale, diagnosticati cu COVID-19, si-au pierdut viata.

Raluca Turcan: Am doi verisori tineri care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu noul coronavirus.

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19. Marturisirea vine in contextul in care Guvernul incearca din toate puterile sa combata.

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19. Erau tineri

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca doi verisori de-ai sai, tineri, au murit din cauza COVID-19. Ea a adaugat ca rudele sale nu ar fi decedat daca nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )