Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raluca Turcan, despre majorarea punctului de pensie. Cum a distrus planurile PSD

Playtech Playtech,
Raluca Turcan, despre majorarea punctului de pensie. Cum a distrus planurile PSD

Raluca Turcan ataca din nou Partidul Social Democrat! Aceasta sustine ca formatiunea a folosit doar ca momeala electorala majorarea punctului de pensie. Ce spune vicepresedintele despre bugetul pe anul 2020 si ce trebuie sa stie varstanicii despre pensii? Raluca Turcan, atac la PSD: Ce spune despre majorarea punctului de pensie? Raluca Turcan aduce acuze grave . continuă pe Playtech

RALUCA TURCAN, DESPRE OUG PRIVIND PROGRAMELE DE SANATATE: Fiecare zi in care acest sistem nu se aplica, ne costa vieti

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca fiecare zi in care OUG privind liberalizarea programelor nationale de sanatate nu se aplica ne costa vieti. Daca faci infarct la Sibiu, cel mai apropiat centru e la Targu Mures. Faci cateva ore. in acest timp, fie mori, fie ai sechele pe viata, a spus vicepremierul.

Raluca Turcan, despre OUG privind programele de sanatate: Fiecare zi in care acest sistem nu se aplica ne costa vieti

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca fiecare zi in care OUG privind liberalizarea programelor nationale de sanatate nu se aplica ne costa vieti. Daca faci infarct la Sibiu, cel mai apropiat centru e la Targu Mures. Faci cateva ore. in acest timp, fie mori, fie ai sechele pe viata, a spus vicepremierul.

Raluca Turcan acuza PSD ca a folosit majorarea punctului de pensie ca momeala electorala

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca bugetul pentru anul 2020 prevede bani pentru majorarea punctului de pensie. Aplicam legea in vigare, spune Turcan, care acuza PSD ca a folosit drept momeala electorala majorarea punctului de pensie.

Raluca Turcan, atac la PSD: A folosit ca momeala electorala majorarea punctului de pensie

Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca bugetul pe anul 2020 prevede bani pentru majorarea punctului de pensie, acuzand ca PSD a deschis acest subiect doar ca momeala electorala.

Raluca Turcan, anunt despre candidatul PNL la Primaria Capitalei

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat luni seara ca liberalii vor anunta candidatul pentru postul de primar al Capitalei in prima jumatate a lunii martie, iar acesta trebuie sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD-ul departe de Bucuresti.

RALUCA TURCAN: Somez PSD sa voteze in plenul Senatului in favoarea adoptarii OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan, critica votul din Comisia juridica a Senatului privind OUG pentru organizarea alegerilor anticipate si solicita PSD sa voteze in plen in favoarea adoptarii acestui act normativ.

RALUCA TURCAN: in urmatorii doi ani vor fi alocati circa 2,5 miliarde lei pentru implementarea proiectelor PNDL

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat ca in urmatorii doi ani vor fi alocati aproximativ 2,5 miliarde de lei pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL).

Raluca Turcan: Somez PSD sa schimbe votul in plenul Senatului la OUG privind anticipatele

Vicepremierul Raluca Turcan ii someaza pe parlamentarii PSD sa voteze in plen in favoarea OUG pentru organizarea alegerilor anticipate, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a dat vot negativ.

Raluca Turcan: Alocari de 2,5 miliarde de lei pentru PNDL, in urmatorii doi ani

Guvernul Romaniei va aloca, in urmatorii doi ani, circa 2,5 miliarde de lei pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan,.

Raluca Turcan: PNDL va continua si in urmatorii 2 ani vor fi alocati aproximativ 2,5 miliarde de lei pentru implementarea programelor

Vicepremierul interimar, Raluca Turcan, a spus ca vor fi alocati circa 2,5 miliarde de lei, in urmatorii doi ani, pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )