Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan evalueaza restrictiile pe timp de noapte: Am vazut ca este o masura adoptata de tarile din jurul nostru

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan evalueaza restrictiile pe timp de noapte: Am vazut ca este o masura adoptata de tarile din jurul nostru

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca introducerea interdictiei de circulatie pe timp de noapte este analizata daca numarul infectarilor cu COVID va continua sa creasca. continuă pe Antena3

Raluca Turcan, anunt de ultima ora: Care este principala sursa de infectare cu coronavirus in Romania

Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca principalele surse de infectare cu SARS-CoV-2 au fost evenimentele private. Potrivit vicepremierului, acesta a fost principalul motiv pentru care acestea au fost interzise in zonele unde rata de incidenta a depasit 3 la mia de locuitori.

TURCAN, DESPRE CARANTINA DE NOAPTE: in momentul acesta noi evaluam efectul masurilor deja luate

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, ieri seara, despre o eventuala impunere a carantinei pe timp de noapte, ca momentan se evalueaza efectul masurilor deja luate, dar, daca va exista o crestere a numarului de cazuri in continuare, se va evalua posibilitatea adoptarii de noi masuri, conform news. ro.

Raluca Turcan ii indeamna pe romani sa isi denunte vecinii petrecareti. Vicepremierul: Este o practica. Si nu doar in Romania

Vicepremierul Raluca Turcan indeamna oamenii sa sesizeze Politia in cazul in care vecinii organizeaza evenimente private cu participarea mai multor persoane decat prevad reglementarile guvernului pentru situatia actuala de pandemie. Ea spune ca amenzile nu reprezinta un scop in sine, dar ajuta la cresterea gradului de conformare.

Raluca Turcan calca pe urmele Vioricai Dancila: ce cuvant a inventat vicepremierul Romaniei VIDEO

Vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan, a comis o gafa, luni seara, cand in timpul unui interviu a vorbit de romanii care nu sunt delationisti, termenul corect fiind delatori. in perioada in care era premier Viorica Dancila a inventat, la randul sau, cuvantul nagationalism.

BEJ SIBIU A ADMIS CANDIDATURILE LA ALEGERILE PARLAMENTARE Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) si fostul ministru Bogdan Trif (PSD) sunt principalii intrati in competitie

Biroul Electoral Judetean Sibiu a admis candidaturile a 11 partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, precum si doua candidaturi independente. in Sibiu, la Camera Deputatilor vicepremierul Raluca Turcan deschide lista PNL, Dan Barna pe cea a USR-PLUS, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif pe cea a PSD. La Senat, lista PMP in Sibiu e deschisa de fostul ministru al Economiei Ion Ariton si fost prefect al orasului, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )