Libnet.ro
UNICEF

09:45

Raluca Turcan: E posibil ca luni, intr-un joc politic al PSD, sa nu se poata face primul pas spre anticipate

B1 B1,
Raluca Turcan: E posibil ca luni, intr-un joc politic al PSD, sa nu se poata face primul pas spre anticipate

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, sambata, ca este posibil ca luni sa nu se poata face primul pas in vederea declansarii alegerilor anticipate. Asta in contextul in care parlamentarii PSD,. continuă pe B1

Raluca Turcan: Este posibil ca luni sa nu se poata face primul pas spre anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a declarat ca se asteapta la boicotarea alegerilor anticipate din partea PSD si ca luni este posibil sa nu se creeze cvorumul necesar in Parlament pentru a respinge Guvernul Orban II, transmite Agerpres.

Raluca Turcan: E foarte posibil ca luni PSD sa impiedice primul pas pentru anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul demisionar Raluca Turcan, a afirmat sambata ca se aspteapta ca PSD sa boicoteze votul de investire a Guvernului de luni si sa puna piedca atfel primului pas catre anticipate.

RALUCA TURCAN: Este posibil ca luni sa nu se poata face primul pas spre anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a declarat ca se asteapta la boicotarea alegerilor anticipate din partea PSD si ca luni este posibil sa nu se creeze cvorumul necesar in Parlament pentru a respinge Guvernul Orban II.

RALUCA TURCAN: PSD va demonstra ca este rupt de realitate daca va boicota votul de investire de luni

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, sambata, ca, in cazul in care PSD va boicota votul de investire de luni, atunci va da dovada, din nou, de o crasa iresponsabilitate si ca este rupt de realitate.

Vicepremierul Raluca Turcan, atac la PSD: Daca va boicota votul de investire, atunci da dovada ca este rupt de realitate

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca, daca PSD va boicota votul de investire a Guvernului Orban II, atunci va da dovada de iresponsabilitate si va demonstra ca este rupt de realitate.

Raluca Turcan, apel catre romani, de Ziua Nationala Constantin Brancusi. Ce a spus despre Irina Rimes

Raluca Turcan a facut un apel catre romani de Ziua Nationala Constantin Brancusi. Ce a spus vicepremierul interimar PNL despre Irina Rimes? Raluca Turcan, apel catre romani de Ziua Nationala Brancusi Irina Rimes se afla in mijlocul unei furtuni mediatice, date fiind controversele aparute in urma unor declaratii pe care artista le-a facut despre operele .

Raluca Turcan da asigurari: Cresterea euro nu are legatura cu situatia politica din Romania

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca deprecierea leului nu are legatura cu ceea ce se intampla pe scena politica si este doar o fluctuatie temporara.

Doamna Raluca Turcan si reducerea democratiei

Pare-se ca principala misiune a doamnei Raluca Turcan, vicepremier in guvernul Orban al catelea?) si prim-vicepresedinte al PNL, este aceea de se duce in fiecare seara la cate o televiziune. Cu scopul clar de a explica inexplicabilul.

Raluca Turcan: Economia raspunde pozitiv la masurile PNL si la alegeri anticipate

Raluca Turcan, vicepremierul demis, spune ca aproape toti romanii asteapta alegerile anticipate. intr-o postare pe retelele de socializare ea sustine si ca economia ar reactiona pozitiv la o asemenea masura.

Raluca Turcan: Alegerile anticipate sunt asteptate de romani, de mediul de afaceri si de partenerii institutionali

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca economia raspunde pozitiv la ideea declansarii alegerilor anticipate, care ar putea asigura majoritatea PNL in Parlament si o guvernare liberala de minimum patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )