Libnet.ro
UNICEF

14:46

Raluca Turcan: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, avand in vedere cresterea numarului d. continuă pe România Liberă

DOCUMENTE Guvernul a adoptat hotararea pentru prelungirea starii de alerta, fara noi restrictii Pana la votul Parlamentului, hotararea nu va include si conditiile de carantina si izolare - UPDATE

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri seara hotararea privind prelungirea starii de alerta in Romania cu alte 30 de zile, premierul Ludovic Orban precizand ca aceasta nu va include noi restrictii. De asemenea, in actul normativ nu vor fi incluse nici reglementarile privind carantina si izolarea, in asteptarea votului Senatului, care a modificat legea si ar urma sa o voteze. UPDATE: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, dupa sedinta extraordinara a Cabinetului Orban. Vezi documentul cu Hotararea de Guvern.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Nelu Tataru: Prelungirea starii de alerta dupa 15 iulie e aproape iminenta. E posibila carantinarea unor anumite regiuni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca prelungirea starii de alerta, dupa 15 iulie, este aproape iminenta. Guvernul estimeaza ca in urmatoarele 14 zile se vor inregistra intre aproximativ 500 si 700 de noi cazuri de COVID-19 in Romania. Tataru sustine ca nu este cazul sa ne intoarcem la starea de urgenta, insa anumite regiuni devenite focare ar putea intra in carantina.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

Starea de alerta a fost prelungita. Raluca Turcan: Rezultatele obtinute de Guvern si de romani au fost spulberate de niste politicieni iresponsabili (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de miercuri, ca a fost adoptata Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Aceasta i-a indemnat din nou pe.

UPDATE Guvernul prelungeste starea de alerta cu 30 de zile Nelu Tataru: Sa nu vorbim de restrictii, dar sa nu ne gandim nici la relaxari

Guvernul prelungeste starea de alerta in Romania cu inca 30 de zile, decizia urmand a se lua miercuri in sedinta de guvern, potrivit unor surse guvernamentale. De aceasta data, nu va mai fi vorba si de relaxari. Masura este luata in contextul in care numarul de cazuri de coronavirus a crescut in ultima perioada. De altfel, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Surse: Guvernul prelungeste starea de alerta cu inca 30 de zile. Ministrul Sanatatii: Vor intra localitati in carantina

Potrivit unor surse guvernamentale, Executivul va prelungi starea de alerta in Romania cu inca 30 de zile, decizia urmand a se lua miercuri in sedinta de guvern. Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare. Ministrul Sanatatii a precizat ca unele localitati sau regiuni ar putea intra in carantina, mentionand insa ca autoizolarea va ramane de baza.

Romania, dupa 15 iulie: prelungirea starii de alerta, iminenta. Carantinarea unor orase, pe lista

Romania nu va mai intra in stare de urgenta si nu se vor mai inchide afaceri. in schimb, dupa 15 iulie, Guvernul are in vedere o serie de masuri. Starea de alerta din Romania se incheie.

Tariceanu: Este o minciuna afirmatia ca nu exista alta cale decat cea a starii de alerta la nivel national

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca este o minciuna afirmatia potrivit careia nu exista alta cale decat prelungirea starii de alerta la nivelul intregii tari. Liderul ALDE a adaugat ca exista posibilitatea instituirii unor masuri exceptionale doar in localitatile sau judetele care pot deveni focar de infectie.

Virgil Popescu: Nu are rost sa deschidem restaurantele, in conditiile in care nu se respecta regulile nici la terase. Voi sustine prelungirea starii de alerta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca, probabil, starea de alerta va fi prelungita, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Liberalul a precizat ca, din acelasi motiv, nici nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )