Libnet.ro
UNICEF

18:45

RALUCA TURCAN: Motiunea pe care PSD o anunta nu ar trebui sa treaca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Motiunea pe care PSD o anunta nu ar trebui sa treaca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca, din punct de vedere matematic, motiunea de cenzura anuntata de PSD, in privinta alegerii primarilor in doua tururi, nu va avea suficiente voturi pentru a trece si ca Guvernul PNL va mai avea inca doua sau trei angajari de raspundere pentru proiecte foarte importante. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Raluca Turcan: Motiunea pe care PSD o anunta nu ar trebui sa treaca, matematica este in defavoarea lor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca, din punct de vedere matematic, motiunea de cenzura anuntata de PSD, in privinta alegerii primarilor in doua tururi, nu va avea suficiente voturi pentru a trece si ca Guvernul PNL va mai avea inca doua sau trei angajari de raspundere pentru proiecte foarte importante.

Turcan: Motiunea PSD nu are sanse matematice sa treaca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la Realitatea Plus ca motiunea PSD, pentru alegerea primarilo.

Raluca Turcan anunta o noua OUG

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul se va implica astfel incat presedintii de Consilii Judetene sa fie alesi din randul consilierilor judeteni si nu in mod direct, asa cum prevede Ordonanta de urgenta data de fostul guvern PSD.

RALUCA TURCAN: PNL exclude colaborarea cu PSD

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sambata, ca PNL nu va colabora cu PSD si ca este o naivitate, daca presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretentia sa ia parte la o guvernare.

Raluca Turcan: Contam pe sprijinul Bancii Mondiale pentru programe eficiente in domeniile fara de care Romania nu poate creste - infrastructura, sanatatea, educatia

Vicepremierul Raluca Turcan s-a intalnit, luni, cu mai multi experti ai Bancii Mondiale cu care a discutat, printre altele, despre Proiectul privind invatamantul secundar ROSE), care are ca obiectiv reducerea.

Raluca Turcan: Contam pe sprijinul BM pentru programe care sa vizeze infrastructura, sanatatea, educatia

Vicepremierul Raluca Turcan a discutat luni cu experti ai Bancii Mondiale despre proiectul privind invatamantul secundar ROSE), ale carui obiective sunt reducerea abandonului scolar si cresterea ratei de promovare a examenului de Bacalaureat.

Reducerea abandonului scolar si promovarea la bac, prioritare pentru Raluca Turcan

Raluca Turcan a transmis, pe Facebook, dupa intalnirea cu reprezentantii Bancii Mondiale, Fadia Saad.

Raluca Turcan: Ministrii de la Munca si Educatie nu sunt in pericol de remaniere

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu sunt in pericol sa fie remaniate. Nu, nu este adevarat. Nu exista nici cea mai mica samanta de adevar in aceasta informatie, a spus Turcan la Realitatea Plus, intrebata despre acest subiect.

PSD anunta cum va forta Guvernul Orban sa creasca salariul minim la un nivel decent: PNL a uitat formula

PSD anunta ca va incerca sa puna presiune asupra Guvernului Orban pentru cresterea salariului minim la un nivel decent prin mecanismele europene, adaugand ca social-democratii sustin introducerea unui salariu minim european care reprezinta 60% din salariul mediu al fiecarui stat membru UE.

Kelemen: Motiunea de cenzura ar trebui sa treaca fara nicio problema. USR sa voteze demiterea Guvernului daca vrea alegeri anticipate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara increzator ca UDMR si PSD vor avea suficiente voturi pentru a adopta motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban si pentru a bloca modificarea legii in sensul in care primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Kelemen cere reprezentantilor USR sa voteaze motiunea PSD, daca tot vor anticipate, asa cum sustin, si a lansat cateva critici si la adresa lui Klaus Iohannis, pentru atitudinea de presedinte-jucator.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )