Libnet.ro
UNICEF

09:15

RALUCA TURCAN: PNL va depune motiune simpla impotriva lui Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: PNL va depune motiune simpla impotriva lui Toader

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat astazi ca in aceasta saptamana PNL va depune la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Ziarul Bursa

PNL depune motiune simpla mpotriva lui Tudorel Toader: A facut un rau urias Romniei

PNL va depune in aceasta saptamana, la Camera Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader, a anuntat luni, Raluca Turcan, pentru ca acesta a actionat ca un luptator impotriva intereselor Romaniei in plan extern. Printre motivele invocate de liberali se numara si obsesia de a asmuti institutiile impotriva fostului procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi, obsesie preluata de la Liviu Dragnea.

PNL depune motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader: Este ministrul care a facut un rau enorm Romaniei

PNL va depune in aceasta saptamana o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care-l acuza ca a facut un rau enorm Romaniei, atat in ceea ce priveste functionarea sistemului judiciar, cat si in ceea ce priveste imaginea Romaniei in strainatate. in plus, potrivit liberalilor, Toader are cele mai mari restante in implementarea promisiunilor din programul de guvernare.

PSD pregateste noi taieri de personal in invatamant! - Raluca Turcan (PNL): Au fost deja somate toate unitatile

PNL acuza PSD ca pregateste concedieri in invatamant. Raluca Turcan sustine ca toate unitatile au fost somate sa transmita in numai doua ore organigramele si statele de functii pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )