Libnet.ro
UNICEF

11:00

6 raniti, printre care si copii, intr-un accident pe DN 1, la Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 6 raniti, printre care si copii, intr-un accident pe DN 1, la Ploiesti

Sase persoane, intre care trei copii, au fot ranite intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, in zona de nord a municipiului Ploiesti, toate cele sase victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, anunta News. ro. Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiuului Ploiesti DN 1), in zona comerciala din nordul orasului. continuă pe Hotnews

6 raniti, printre care si copii, intr-un accident pe DN 1, la Ploiesti -*- 6 raniti, printre care si copii, intr-un accident pe DN 1, la Ploiesti

Sase persoane, intre care trei copii, au fot ranite intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, in zona de nord a municipiului Ploiesti, toate cele sase victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, anunta News. ro. Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiuului Ploiesti DN 1), in zona comerciala din nordul orasului.

Accident grav pe DN6: mai multe victime, printre care doi copii

Cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite miercuri, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, pe DN6, pe soseaua dintre Timisoara si Sannicolau Mare. Circulatia a.

Focuri de arma in Marea Britanie. Doua persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost impuscate

Un barbat a fost arestat dupa ce a impuscat doua persoane, printre care o femeie insarcinata. Incidentul a avut loc in Sussex, Marea Britanie. Paramedicii au ajuns imediat la fata locului pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )