Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rapid Viena, adversara pentru FCSB in playoff-ul Europa League

Online Sport Online Sport,
Rapid Viena, adversara pentru FCSB in playoff-ul Europa League

Echipa austriaca Rapid Viena va fi adversara pentru cei de la FCSB in faza playoff din Europa League, ultimul tur de calificare inaintea grupelor. continuă pe Online Sport

Cine e Rapid Viena, adversara FCSB-ului din Europa League

FCSB va juca saptamana viitoare contra celor de la Rapid Viena in play-off-ul Europa League. Primul joc e in Austria, returul se disputa la Bucuresti.

Andrei Ivan, de la Rapid Viena, in razboi cu cei de la FCSB: Va dau gol!. Replica lui Balasa: Prima data sa joci

Din lotul celor de la Rapid Viena, viitoarea adversara a FCSB-ului, face parte si romanul Andrei Ivan, fostul jucator al Universitasii Craiova.

Cine e Dudelange, adversara celor de la CFR Cluj in Europa League. il au pe Ibrahimovici in atac

CFR Cluj va juca in play-offul Europa LEague contra echipei luxemburgheze F91 Dudelange, care a reusit o mare surpriza in turul trei preliminar.

MM Stoica despre meciul cu Rapid Viena: Ne-o dam cu ei

FCSB s-a calificat in extremis in playoff-ul Europa League dupa un gol marcat de Harlem Gnohere in minutul 90+3, iar pentru prezenta in grupele competitiei ros-albastrii trebuie sa treaca de puternica Rapid Viena.

Una rece, una calda! Palmaresul celor de la Rapid Viena contra echipelor romanesti

Formatuia austriaca Rapid Viena va juca impotriva FCSB-ului in play-offul Ligii Europa, ultimul obstacol inainte de grupe.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League.

Europa League: FCSB - Hajduk Split 2-1 / Calificare dramatica pentru ros-albastri - Gnohere a marcat golul victoriei n minutul 90+3

FCSB a fost la un pas sa rateze calificarea in play-off-ul Europa League, dupa o evolutie stearsa in partida cu Hajduk Split de pe Arena Nationala. Ghonere a deschis scorul din penalty in minutul 55, insa echipa lui Dica s-a vazut egalata in minutul 82. Vicecampioana Romaniei a fost salvata de acelasi Gnohere, golul calificarii venind in minutul 90+3.

Europa League: Baicu, golul serii. Dramatismul FCSB, depasit de un 8-1 in Rusia

Seara de Europa League a prilejuit momente foarte interesante. Unul a fost in Romania, golul de generic al lui Baicu, dar si un 8-1 in Rusia, un meci intors de gazde dupa ce pierdusera in tur cu 4-0! .

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 21,30, pe Arena Nationala din Bucuresti, formata Hajduk Split, intr-o partida contand.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League. Victorie dramatica in fata lui Hajduk Split. Gnohere, eroul Stelei

FCSB s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa croata Hajduk Split cu scorul de 2-1 0-0), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a turului al.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )