Libnet.ro
UNICEF

15:30

Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Hotnews Hotnews,
 Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali, in ciuda unei reduceri radicale a infectiilor transmisibile in randul barbatilor homosexuali din tarile occidentale, arata un raport al Organizatiei Natiunilor Unite, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe sanse sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe sanse sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali, in ciuda unei reduceri radicale a infectiilor transmisibile in randul barbatilor homosexuali din tarile occidentale, arata un raport al Organizatiei Natiunilor Unite, citat de Reuters.

ntelegerile dintre consumatori si banci, intermediate de CSALB, de peste 12 ori mai multe, n prima jumatate a anului

Numarul romanilor care si-au rezolvat litigiile pe care le aveau cu institutiile financiar-bancare prin intermediul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a crescut de peste 12 ori in primele sase luni ale anului, la 188, ceea ce indica un interes tot mai mare al consumatorilor fata de CSALB. De altfel, nivelul de constientizare a serviciilor CSALB, mai ales in randul consumatorilor din tara, a inregistrat o crestere constanta in ultimele luni, mai ales dupa ce institutia a trimis prin tara Caravanele CSALB.

Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

A condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a pA condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca profesional, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a preluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. reluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el.

Peste 200 de gospodarii au fost inundate intr-un sat din Arad, iar mai multe familii au fost evacuate din case

Peste 200 de gospodarii, respectiv 80 la suta din satul aradean Lalasint, au fost inundate in urma ploii torentiale de marti seara, care a afectat mai multe localitati de pe Valea Muresului si a blocat circulatia pe DN7 aproximativ doua ore. Cateva familii au fost evacuate de catre pompieri din casele inundate, iar echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) au intervenit pe tot parcursul noptii.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala, dupa ce mai multe dale s-au despins din carosabil

Traficul pe Autostrada Bucuresti - Constanta este oprit, marti seara, pe sensul spre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil

Circulatia rutiera a fost oprita pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 20 al sensului de mers catre capitala, in dreptul localitatii Branesti, judetul Ilfov, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Traficul este deviat pentru efectuarea lucrarilor de reparatii necesare.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Spitalul Judetean organizeaza concurs 37 de posturi vacante, cele mai multe pentru asistenti medicali si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

Spitalul Judetean organizeaza concurs pentru ocuparea a 37 de posturi, cele mai multe pentru asistenti si infirmieri

Angajari masive la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. in contextul unui deficit urias de personal, unitatea medicala scoate la concurs nu mai putin de 37 de posturi vacante. Cele mai multe posturi puse la bataie sunt de asistenti medicali si infirmieri. Concursul va avea loc luna viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )