Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raport ONU: Peste 113 milioane de persoane din 53 au fost afectate de foame acuta

Hotnews Hotnews,
 Raport ONU: Peste 113 milioane de persoane din 53 au fost afectate de foame acuta

Peste 113 milioane de persoane din 53 de tari s-au confruntat, anul trecut, cu o lipsa grava de hrana din cauza conflictelor de pe glob si a schimbarilor climatice, cea mai afectata zona fiind Africa, a informat marti Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Raport ONU: Peste 113 milioane de persoane din 53 de tari au fost afectate de foame acuta

Yemen, Republica Democrata Congo, Afganistan si Siria se numara printre cele mai afectate state si cele care sunt cele mai expuse la foamete, a informat Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura FAO), potrivit postului France 24.

Partidele au incasat in martie peste 13 milioane de lei din subventii de la stat / Mai mult de jumatate din suma, pentru PSD

Partidele parlamentare au incasat in luna martie peste 13,5 milioane de lei din subventii de la stat, din aceasta suma mai mult de jumatate fiind alocata PSD, potrivit datelor transmise marti de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). De altfel, PSD a fost marele castigator dupa intrarea in vigoare a noii legi privind finantarea partidelor politice, la inceputul anului trecut. Cea mai mare suma a fost obtinuta de partidul lui Liviu Dragnea in septembrie 2018 - peste 35 de milioane de lei. Anuntul AEP vine in aceeasi zi in care DNA a anuntat ca trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare, fiind acuzat ca si-a insusit banii din subventia acordata partidului.

Peste 71 milioane de euro pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni mai multe sesiuni de primire a proiectelor de investitii pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole, valoarea totala a fondurilor disponibile prin PNDR 2020 depasind 71 de milioane de euro, informeaza agentia, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )