Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Playtech Playtech,
Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Pintea: Raportul controlului la INML a fost finalizat si va ajunge la familia Alexandrei Macesanu

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca a primit raportul Corpului de Control dupa analiza facuta la Institutul National de Medicina Legala si rezultatele vor fi comunicate cel mai tarziu vineri solicitantului, respectiv familia Alexandrei Macesanu.

CAZUL CARACAL Cumpanasu a facut public RASPUNSUL primit de la Avocatul Poporului in cazul disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook raspunsul primit de la Avocatul Poporului in legatura cu cazul crimelor de la Caracal. Totodata, Cumpanasu s-a intalnit, miercuri,.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in.

INML, precizari despre probele analizate in cazul Caracal. Se desfasoara un proces de reesantionare si de reluare a analizelor ADN

O comunicare venita din partea INML tulbura din nou apele in cazul Caracal, dupa ce, in ultimele zile, s-a intors pe toate fetele comunicatul transmis sambata, 17 august 2019, de DIICOT despre imposibilitatea identificarii AND-ului din ramasitele osoase gasite in liziera de la Caracal, din cauza starii avansate de degradare.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Sotia lui Dinca si cei doi copii nu sunt straini ororilor. Au aruncat si au distrus probe

Rasturnare de situatie in cazul criminalului de la Caracal! Gheorghe Dinca pare ajutat de familie pentru a scapa basma curata din situatia in care se afla acum. Avocatul familiei Luizei Melencu a facut o serie de dezvaluiri socante din ancheta cazului. Sotia si copiii lui Dinca au distrus niste probe. Despre ce este vorba si .

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Audieri importante in Olt in cazul Caracal. La Parchetul e pe langa Tribunalul Olt procurorii au audiat doi politisti care au actionat in cazul de la Caracal. E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra.

CAZUL CARACAL Familiile Luizei si Alexandrei, la audieri. RAR expertizeaza masina lui Gheorghe Dinca

Continua ancheta in cazul Caracal. Familia Luizei Melencu este audiata, miercuri, la Politia Caracal. Mama si bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca au ucis-o vor face declarati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )