Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raportul INML privind cazul crimelor din Caracal a ajuns la DIICOT. Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Raportul INML privind cazul crimelor din Caracal a ajuns la DIICOT. Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat. continuă pe Antena3

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal: Nu s-a putut evidentia niciun ADN. Oasele, stare excesiva de calcinare

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal. in raport se arata ca niciunADNnu s-a putut evidentia, in oasele din padurea din Caracal. Stire in curs.

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Cum au contaminat anchetatorii probele

Informatii incredibile vin din ancheta crimelor din Caracal. Se pare ca anchetatorii care au venit pentru prima data in casa ororilor au reusit sa contamineze probele, au lasat resturi de tigara pe jos. Cei.

INML a finalizat raportul privind probele ADN in cazul crimelor din Caracal. Oasele din padure apartin unei fete cu varsta intre 15-19 ani, alta decat Alexandra

Institutul de Medicina Legala a finalizat raportul privind probele ADN cu privire la oasele gasite in padurea din apropiere din Caracal, conform surselor Antenei 3. Raportul INML a fost trimis la.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

Mama Luizei, reactie dupa ce raportul INML a fost publicat in cazul crimelor din Caracal: opilul mi l-au luat viu, intreg, mie nu imi arata un dinte sau un os

Mama Luizei Melencu a reactionat dupa comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor gasite in padure. Refuz sa cred ca Luiza este moarta. Sunt niste aberatii. incearca sa ne duca de nas. Probabil.

Fost sef de la Omoruri, despre cazul crimelor din Caracal: O sa mai gasim resturi de oase

Andrei Banu, fost sef al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit despre cazul Caracal si profilul lui Gheorghe Dinca. in acest caz este vorba despre un caz tipic de criminal in.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Cred doar in varianta mafiei locale

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )