Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Playtech Playtech,
Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este din nou in carti la Bruxelles. Lupta pentru sefia EPPO ii are ca adversari pe Kovesi si candidatul Frantei. Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles Rares Bogdan anunta, prin intermediul retelelor de socializare, ca . continuă pe Playtech

Calin Popescu Tariceanu da de pamant cu Laura Codruta Kovesi. De ce nu o vrea la Parchetul European

Tariceanu lanseaza un avertisment taios. Presedintele Senatului nu o vrea pe Laura Codruta Kovesi la Parchetul European. Ce mesaj, care o vizeaza pe fosta sefa DNA, a postat acesta in mediul online? De ce Tariceanu nu o vrea pe Kovesi la Parchetul European? Calin Popescu Tariceanu se dezlantuie si da cartile pe fata in privinta .

CSM o distruge pe Laura Codruta Kovesi in instanta

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care evidentiaza modul in care fostul procuror sefLaura Codruta Kovesi, incearca sa obtina gradul profesional fara concurs. Potrivit.

Rares Bogdan, dupa ce Tariceanu a atacat-o pe Kovesi: Tini-nino, tini-nino, nu exista politician mai penibil si insalubru

Europarlamentarul Rares Bogdan l-a atacat marti pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, despre care pune ca este un politician insalubru, dupa ce acesta din urma a afirmat ca in cazul in care Laura Codruta Kovesi ar obtine postul de procuror sef european, aceasta ar avea rol principal de a bloca accesul Romaniei la fondurile europene.

Rares Bogdan la Parlamentului European: Kovesi, pe ordinea de zi!

Grupurile politice reprezentate in Comisia LIBE a Parlamentului European discuta, joi, despre procedurile de alegere a sefului Parchetului Uniunii Europene, a precizat europarlamentarul Rares Bogdan intr-o postare d.

Tariceanu face noi atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi, a Uniunii Europene si a investitorilor straini

Vestul nu pare deloc interesat in a acorda compensatii Estului, motiv pentru care functia de procuror-sef european ar putea fi un mar otravit, a precizat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Rares Bogdan, replica dura pentru Calin Popescu Tariceanu: Daca prostia si ticalosia ar durea

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat pe seful statului, Klaus Iohannis, facand referiri la atacul de la Hiroshima.

Rares Bogdan raspunde acuzatiilor ca ar face alianta cu PSD: Niciodata!Cu stanga nici cruce nu poti sa-ti faci. Dar la Bruxelles suntem toti romani

Europarlamentarul Rares Bogdan a raspuns duminica la acuzele ca ar face alianta cu PSD in contextu in care acesta si-a aratat sustinerea publica fata de Carmen Avram. Liberalul a afirmat ca inainte de PNL, USR, UDMR, suntem romani la Bruxelles si ca astfel de colaborari sunt normale.

Rares Bogdan: Aparatul administrativ a fost intesat de pusmalale. amante, nepoate, o groaza de incompetenti utili

Tineriii absolventi sunt considerati periculosi din cauza ca nu pot fi manipulati sa serveasca Partidul Social Democrat PSD) si pleaca inca din tara pentru ca aici nu au nicio sansa, a scris.

Sistemul informatic din sanatate este din nou blocat Doctorii de familie ii trimit acasa pe pacienti sau lucreaza off-line. Medic: Exista riscul de a ni se imputa ulterior sumele aferente medicatiei prescrise

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate este din nou blocata din cauza unor probleme tehnice, astfel ca pacientii nici nu pot fi consultati si nici nu pot primi retete de la medicii de familie, potrivit unui anunt al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Aceste probleme sunt tot mai frecvente, iar medicii de familie au avertizat de mai multe ori ca sistemul informatic este in colaps total.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )