Libnet.ro
UNICEF

17:46

Rares Bogdan, despre judecatorii CCR: Politrucii, spagarii si pupincuristii sa nu mai aiba ce sa caute in acest for

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, despre judecatorii CCR: Politrucii, spagarii si pupincuristii sa nu mai aiba ce sa caute in acest for

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii ataca dur pe judecatorii CCR dupa ce acestia au declarat neconstitutionale amenzile date in perioada starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, atac dur asupra judecatorilor CCR:Politrucii, spagarii si pupincuristii sa nu mai aiba ce sa caute in acest for

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a atacat dur miercuri pe judecatorii CCR dupa ce acestia au declarat neconstitutionale amenzile date in perioada starii de urgenta precum si taierea pensiilor speciale. Acesta ii acuza pe judecatori ca nesocotesc 98% din populatia Romaniei care a respectat restrictiile autoritatilor si propune schimbarea legii de alegere a judecatorilor astfel incat sa nu mai ajunga in functie spagari si pupincuristi.

Tensiuni uriase in PNL din cauza lui Rares Bogdan. Biroul Politic se intruneste in sedinta

Biroul Politic National al PNL se intalneste astazi prin videoconferinta pentru a discuta, potrivit unor surse din partid, despre atacurile prim-vicepresedintelui Rares Bogdan la adresa Guvernului Orban. La sfarsitul saptamanii trecute, europarlamentarul Rares Bogdan a criticat Executivul si pe ministrul de Interne, Marcel Vela, ca fiind nepasatori in ceea ce ii priveste pe cei din Diaspora.

Rares Bogdan cere redeschiderea bisericilor: Ar trebui sa fie printre primele institutii deschise pe 15 mai

Europarlamentarul Rares Bogdan cere redeschiderea bisericilor, despre care spune ca ar trebui sa fie printre primele institutii deschise dupa ce este ridicata starea de urgenta.

Vitejii din PNL care au cerut capul lui Rares Bogdan au tacut malc in sedinta partidului

Mai multi lideri PNL din teritoriu i-au cerut premierului Ludovic Orban sa-l sanctioneze pe Rares Bogdan pentru afirmatiile critice la adresa Guvernului. insa, in sedinta Biroului Politic National al PNL, desfasurata online marti-seara, niciun liberal nu a mai avut curajul sa-l critice deschis pe Rares Bogdan, sustin surse politice pentru Adevarul. Ludovic Orban si Rares Bogdan vor avea o discutie fata-n fata pentru a stinge conflictul mocnit.

Surse. Scandal in PNL. Liberalii i-au cerut lui Orban sa-l sanctioneze pe Rares Bogdan. Sedinta cu scantei la ora 19.00

Mai multi lideri PNL din teritoriu i-au cerut premierului Ludovic Orban sa-i sanctioneze pe europarlamentarul Rares Bogdan si pe liderul deputatilor PNL Florin Roman pentru afirmatiile critice la adresa Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Liderul PNL incearca sa aplaneze conflictul. Liberalii vor avea o sedinta in aceasta seara, incepand cu ora 19. 00, pentru a transa conflictele interne.

Rares Bogdan cere Guvernului redeschiderea bisericilor: Am nevoie sa merg la slujba. Ar trebui sa fie printre primele institutii deschise

Europarlamentarul Rares Bogdan a cerut Guvernului sa ia decizia deschiderii bisericilor din ziua de 15 mai, acestea nefiind enuntate in categoria institutiilor deschise dupa terminarea starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Rares Bogdan: Romania este singura tara din Europa care a venit cu 9 luni de amanare a ratelor. 280 de mii de romani au apelat la asta (VIDEO)

Euparlamentarul Rares Bogdan a declarat, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Romania este singura tara din Europa care a luat masura amanarii cu 9 luni a platii.

Rares Bogdan pune tunurile pe Guvernul Orban. Ce demisie cere liderul PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a avut un atac foarte dur la adresa celor din Ministerul Afacerilor Externe, pentru modul cum au gestionat situatia muncitorilor sezonieri plecati in Germania si alte tari.

Dorneanu: Premierul spune de vreun an ca suntem compromisi Politicienii sunt liberi sa analizeze modul in care sunt numiti judecatorii CCR Ce spune despre decizia CEDO in cazul Kovesi

Presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu sustine ca in decizia CEDO in favoarea Laurei Codruta Kovesi nu a vazut nicio apreciere directa ca a gresit CCR si cere tuturor care vor sa isi faca o parere sa citeasca hotararea cu rabdare si cu obiectivitate. Despre declaratiile lui Ludovic Orban ca CCR s-a compromis dupa acesta decizie, Dorneanu a declarat pentru HotNews. ro ca premierul spune de vreun an ca judecatorii Curtii sunt compromisi, el sustinand ca politicienii sunt liberi sa analizeze daca e buna legea de organizare a CCR si modul in care sunt numiti judecatorii constitutionali.

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )