Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rares Bogdan, dupa ce primarul PSD a interzis mitingul PNL la Alexandria: Vine lupul. Vom fi acolo

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan, dupa ce primarul PSD a interzis mitingul PNL la Alexandria: Vine lupul. Vom fi acolo

Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a transmis autoritatilor din Alexandria, dupa interzicerea mitingului liberalilor programat in 20 aprilie, ca Vine lupul la Alexandria: Vom fi acolo, vom fi peste 10. 000 si vom marsalui. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Daca pana acum a venit iepurasul, acum o sa vina lupul. Noi vom fi acolo si vom merge in mars (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL din alegerile europarlamentare, a avut un mesaj foarte dur pentru liderii PSD din Teleorman dupa ce Primaria Alexandria a refuzat sa dea autorizatie pentru un miting PNL pe.

Rares Bogdan, mesaj pentru PSD: Ne-au oprit sa organizam un miting in capitala coruptiei din Romania. Vine lupul la Alexandria! (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare,a lansat, duminica, un atac extrem de dur la adresa PSD, in contextul in care Primaria Alexandria a refuzat sa dea autorizatie.

Rares Bogdan, atac la adresa PSD: N-au indeplinit din cartoiul ala al minciunii nici 3%. in schimb, ne-au adus in conflict cu toate tarile occidentale (VIDEO)

Rares Bogdan i-a criticat duminica pe cei de la PSD-ALDE, pe care a acuzat-o ca nu a indeplinit nici 3% din programul de guvernare. Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europrlamentare din 26.

Rares Bogdan: in jurul PNL se va construi noua guvernare. Putem surclasa usor PSD

Viitoarea trebuie sa fie formata in primul rand de PNL, care sa-i coopteze pe cei de la PMP si USR-PLUS, a sustinut, sambata, Rares Bogdan, la Madrid, intr-o intalnire cu romanii din.

Ludovic Orban, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred ca putem fi opriti sa ne prezentam candidatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat comentat, sambata, faptul ca autoritatile din Alexandria au interzis manifestatiile publice in fata Casei de Cultura, motivand ca in zona vor fi amplasati ie.

Rares Bogdan: E obligatoriu pentru PNL ca in primele 30 de zile de guvernare sa elimine pensiile speciale

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata ca in primele 30 de zile de cand vor ajunge la putere, liberalii trebuie sa elimine pensiile.

Rares Bogdan: PNL sustine conditionarea acordarii banilor europeni de respectarea valorilor statului de drept

Rares Bogdan, deschizatorul listei liberalilor la europarlamentare, a declarat ca PNL sustine conditionarea acordarii banilor europeni de respectarea valorilor statului de drept. Este o solutie.

Rares Bogdan, mesaj pentru romanii din Spania: Este cat se poate de important ca dumneavoastra doriti sa va intoarceti acasa (FOTO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, si Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, s-au intalnit, vineri si sambata, cu romanii din Spania. Majoritatea.

Rares Bogdan, mesaj pentru romanii din Spania: Este cat se poate de important ca dumneavoastra doriti sa va intoarceti acasa (FOTO, VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, si Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, s-au intalnit, vineri si sambata, cu romanii din Spania. Majoritatea.

Rares Bogdan: Eliminam pensiile speciale in 30 de zile

Numarul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, sustine ca liberalii vor elimina pensiile speciale in primele 30 de zile de cand vor ajunge la guvernare. Mai putin pensiile speciale ale magistratilor si militarilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )