Libnet.ro
UNICEF

10:15

Rares Bogdan (PNL), despre masacrul comis la spitalul de psihiatrie: Tara asta are probleme in toate maruntaiele administratiei sale, in toate domeniile si in toate sectoarele. E jale

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL), despre masacrul comis la spitalul de psihiatrie: Tara asta are probleme in toate maruntaiele administratiei sale, in toate domeniile si in toate sectoarele. E jale

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a reactionat duminica, dupa masacrul comis laSpitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau, unde un pacient a atacat 14 colegi de salon, patru dintre ei. continuă pe B1

Rares Bogdan cere demisia ministrului Sanatatii. Ce ii reproseaza, dupa crimele din spitalul de psihiatrie

Rares Bogdan cere demisia ministrului Sanatatii, dupa ce un bolnav a ucis 4 pacienti si a ranit alte 9 persoane la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Europarlamentarul o acuza pe Sorina Pintea ca este preocupata doar de propria imagine si nu o intereseaza problemele din spitalele din Romania. Rares Bogdan cere demisia ministrului .

MASACRUL DE LA PSIHIATRIE. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau: Suspectul este internat, sub tratament. Dupa audiere, vom stabili daca a comis faptele cu discernamant sau fara (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau a oferit detalii de ultim moment despre masacrulde la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca. Ela precizat ca, in momentul de fata,.

Rares Bogdan cere demisia ministrului Sanatatii, dupa crimele de la Spitalul Sapoca: Daca doreati sa schimbati ceva in bine, o faceati! Dar sunteti preocupati doar de imagine

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a solicitatdemisia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, dupa masacrulde la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din Buzau. Liberalul o acuza pe ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea, noi precizari despre masacrul de la Sapoca: S-a produs un lung sir de erori umane. Nu se pune problema lipsei de personal

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facutnoi declaratii duminica seara despre cazul masacrului comis la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Aflata in control la unitatea medicala, ea a tinut.

G4Media: Orban, intrebat daca il vede pe Rares Bogdan presedintele PNL: E posibil, la un moment dat. Nu stiu. Ca sa ajunga presedinte, va trebui sa fie ales de un congres

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu pentru G4Media. ro, ca are o relatie de prietenie si camaraderie cu Rares Bogdan, ales recent in functia de prim-vicepresedinte al PNL.

MASACRUL DE LA PSIHIATRIE: Prima reactie a IPJ Buzau, dupa evenimentele din Sapoca: Agresorul incerca sa SCAPE cand a ajuns primul echipaj (VIDEO)

Amalia Calugaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Buzaua marturisit ca, in momentul in care primul echipaj de politie a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, agresorul.

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

Rares Bogdan l-a criticat pe Teodorovici, dupa ce acesta a zis ca vrea sa angajeze tineri fara examen: Da afara toate slugile si fa concursuri fara dedicatie!

Rares Bogdanl-a criticat, sambata, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pe Eugen Teodorovici dupa ce ministrul Finantelor a anuntat cavrea angajarea la stat a absolventilor de facultati cu profil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )