Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raspunsul dat de Donald Trump ambasadorului britanic care i-a caracterizat administratia drept disfunctionala intr-un mod unic

B1 B1,
Raspunsul dat de Donald Trump ambasadorului britanic care i-a caracterizat administratia drept disfunctionala intr-un mod unic

Ambasadorul britanic in Statele Unite numai este agreat si nu se va mai trata cu el, iar Theresa May a facut un dezastru cu Brexitul, a precizat presedintele american, Donald Trump, in doua postari pe Twitter, de. continuă pe B1

DONALD TRUMP: Iranul ar trebui sa fie prudent

Donald Trump indeamna la prudenta Iranul, care a confirmat faptul ca incepe sa imbogateasca de duminica uraniu la un nivel interzis de Acordul de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, relateaza AFP.

Trump ameninta cu ruperea legaturilor diplomatice in cazul ambasadorului britanic: Nu vom mai avea de-a face cu el

Donald Trump a lansat un atac dur la adresa Theresei May spunand ca SUA nu mai are ce sa discute cu ambasadorul britanic la Washington, ca nu va mai avea de-a face cu el, dupa ce diplomatul l-a numit pe presedintele american incompetent si a descris administratia Trump ca disfunctionala intr- o serie de note care au ajuns duminica in presa.

Trump, un nou atac la adresa ambasadorului britanic la Washington: Un tip foarte prost

Presedintele american Donald Trump l-a calificat marti pe ambasadorul britanic la Washington drept un tip foarte prost, intr-o serie de mesaje pe Twitter care reiau atacurile la adresa premierului Theresa May, scrie AFP.

Donald Trump ii descalifica pe ambasadorul britanic la Washington: Un tip foarte prost

Presedintele SUA, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa ambasadorului britanic la Washington, marti, ca raspunsla insultele pe care diplomatul londonez le-a facut in privat) la adresa administratiei.

Donald Trump il ataca pe ambasadorul britanic in SUA si o critica in acelasi timp si pe Theresa May

Presedintele american Donald Trump a afirmat luni ca nu va mai discuta cu ambasadorul Marii Britanii in Statele Unite, dupa ce in weekend au aparut informatii potrivit carora diplomatul britanic a descris Administratia Trump drept disfunctionala, stangace si inepta, relateaza Reuters.

Donald Trump o critica dur pe Theresa May

Presedintele american, Donald Trump, a criticat-o luni cu vehementa pe Theresa May, vizibil furios din cauza sprijinului exprimat de premierul britanic pentru ambasadorul Regatului Unit la Washington dupa publicarea depeselor diplomatice ale acestuia, relateaza AFP.

Donald Trump il ataca din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington: E un tip foarte prost

Presedintele american Donald Trump l-a atacat din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington, pe care l-a numit foarte prost. De asemenea, Trump a criticat-o pe Theresa May, pe care a acuzat-o de un esec in negocierile pentru Brexit, intr-o serie de postari pe Twitter.

Scandalul de pedofilie care le da fiori lui Donald Trump si Bill Clinton

Miliardarul Jeffrey Epstein, un amic al printului Andrew, a fost arestat si inculpat pentru trafic sexual cu minore, un caz care le da fiori totodata lui Donald Trump si Bill Clinton.

VIDEO Donald Trump, ironizat de Mick Jagger: Daca britanicii ar fi aparat aeroporturile, totul ar fi putut fi diferit pentru noi

Mick Jagger, solistul legendarei trupei britanice The Rolling Stones, l-a luat in deradere pe presedintele american Donald Trump, dupa gafa facuta de acesta in discursul de Ziua Independentei, cand a sustinut ca armata a cucerit aeroporturile in 1775, in Razboiul de Independenta al SUA, potrivit Press Association.

Presedintele Donald Trump lauda eforturile administratiei sale legate de gestionarea crizei climatice

Presedintele Donald Trump a laudat luni eforturile administratiei sale in ceea ce priveste gestionarea problemelor climatice, criticand in acelasi timp masurile democratilor, scrie BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )