Libnet.ro
UNICEF

10:45

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce Ambasada Germaniei a avut o reactie privind reglementarea abuzului in serviciu

Adevărul Adevărul,
Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce Ambasada Germaniei a avut o reactie privind reglementarea abuzului in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul penal din Germania, dar calitatea de functionar public sau european apare ca element de agravare in cazul mai multor infractiuni. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia: Ministerul si-a facut datoria, Parlamentul a dezbatut si hotarat

Tudorel Toader, ministrul Justitie, a avut sambata o prima reactie la raportul preliminar publicat ieri de Comisia de la Venetia, raport ce critica in termeni duri modificarile legislative aduse legilor justitiei. Ministrul a scris ca a solicitat opinia Comisiei dar ca Parlamentul a dezbatut si adoptat forma actuala a acestor modificari.

Tudorel Toader, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia

Tudorel Toader, ministrul Justitie, a avut sambata o prima reactie la raportul preliminar publicat ieri de Comisia de la Venetia, raport ce critica in termeni duri modificarile legislative aduse legilor justitiei. Ministrul a scris ca a solicitat opinia Comisiei dar ca Parlamentul a dezbatut si adoptat forma actuala a acestor modificari.

Procuroarea care ancheteaza dosarul Tel Drum, replica USTURATOARE pentru Tudorel Toader: Sa aiba rabdare sa citeasca o lege pana la capat!

Procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care este acuzat si liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce Tudorel Toader a contrazis Ambasada Germaniei de la Bucuresti, af.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: Comisia Europeana dezvaluie ce nu a vrut sa spuna ministrul dupa intalnirea cu comisarul european pentru Justitie

Tudorel Toader a prezentat public o viziune extrem de optimista privind felul in care a decurs intalnirea pe care a avut-o vineri cu comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, in care oficialul roman i-a pr.

Ambasada Germaniei: La noi, abuzul n serviciu e reglementat n legile fiscale si Codul Penal

Ambasada Germaniei la Bucuresti transmite, intr-un mesaj pe Facebook, ca urmarirea penala a abuzului in serviciu este reglementata in mai multe legi fiscale, din dreptul disciplinar si in Codul Penal, iar pedeapsa variaza de la amenda pana la cea cu inchisoarea. in Germania, urmarirea penala a abuzului in serviciu este reglementata prin intermediul mai multor paragrafe din legi fiscale, din dreptul disciplinar si din codul penal. Pedepsele ajung de la amenzi modeste pana la masuri disciplinare si chiar pedepse considerabile cu privare de libertate, se arata intr-un mesaj pe pagina de Facebook a ambasadei Germaniei in Romania. Tariceanu, la Antena 3, cu cateva ore mai devreme: Am auzit ca Viorica Dancila a avut o discutie cu Juncker si Timmermans care i-a intrebat daca in Olanda sau Germania aveti abuz in serviciu? Au spus nu.

Tudorel Toader, la CSM, unde se decide soarta Codrutei Kovesi: Ce mesaj a avut ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns miercuri dimineata la sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), unde Sectia pentru procurori discuta despre locul in care Laura Codruta Kovesi isi va.

Tudorel Toader se spala pe maini. Prima REACTIE dupa raportul Comisiei de la Venetia: Parlamentul este cel care a dezbatut si adoptat forma actuala a legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit, sambata, prima reactiedupa publicarea opiniei preliminare a Comisiei de la Venetia privind controversatele modificari aduse legilor justitiei. Oficialul.

Tudorel Toader, reactie DURA la adresa procuroarei care ancheteaza dosarul Tel Drum: Cine vrea si poate, lesne intelege diferentele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de procurorul DNA Alexandra Lancranjan pe tema prevederilor din Codul Penal din Germania privind abuzul in serviciu. completare: cine.

Ambasada Germaniei ii raspunde Comisiei Iordache: Abuzul in serviciu e reglementat in Germania prin mai multe legi fiscale din Codul penal

Ambasada Germaniei a raspuns Comisiei Iordache, acolo unde parlamentarii PSD-ALDE au modificat Codul penal, dezicriminand aproape in totalitate infractiunea de abuz in serviciu. Printre argumentele deputatilor PSD, a fost si faptul ca in mai multe tari europene, printre care si Germania, aceasta infractiune nu e prevazuta de lege. Ambasada Germaniei a explicat ca abuzul in serviciu exista si poate fi pedepsit chiar cu privare de libertate.

CSM decide unde isi va continua activitatea Laura Codruta Kovesi: Fosta sefa a DNA, prima intalnire cu Tudorel Toader de dupa revocare

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost revocata de la sefia DNA. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va decide miercuri unde isi va continua activitatea de procuror,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )