Libnet.ro
UNICEF

12:46

Raspunsul taios al lui Ludovic Orban, dupa sesizarea la CCR a PSD

România Liberă România Liberă,
Raspunsul taios al lui Ludovic Orban, dupa sesizarea la CCR a PSD

Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Afecteaza familiile sarace

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea - cea privind vechimea profesionala necesara pentru intrarea in magistratura si cea referitoare la transportul intrajudetean - este una proasta si nu reprezinta o actiune social-democrata.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Loveste in plin familiile sarace

Ludovic Orban a sustinut ca este foarte proasta decizia PSD de a ataca la Curtea Constitutionala legea asumata de Guvernul PNL ce modifica Ordonanta de Urgenta 51. Si asta pentru ca din cauza acestei OUG,.

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro.

Orban, dupa ce PSD a sesizat CCR pe legile asumate de Guvern: Mi se pare o decizie foarte proasta

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, referitor la decizia PSD de a ataca la CCR doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, ca este o decizie foarte proasta. Foarte multi copii nu mai pot sa se duca la scoala, a spus premierul.

Ludovic Orban l-ar putea demite pe seful ITM, dupa ce salariile angajatilor n-au putut fi platite: A cheltuit o parte din resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii. De altfel, premierul nu a exclus demiterea sefului ITM.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Orban, dupa ce Primaria Capitalei a cerut aproape 700 de milioane de lei: O neobrazare. Adica ce vrea? Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu va accepta cererea Primariei Capitalei de a primi 677 de milioane de lei din fondul de rezerva, avand in vedere ca municipalitatea a primit deja 100 de.

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )