Libnet.ro
UNICEF

15:45

Raspunsurile medicilor la cele mai frecvente intrebari despre vaccinul anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Raspunsurile medicilor la cele mai frecvente intrebari despre vaccinul anti-COVID

Imunizarea fata de virusul SARS-CoV-2 prin vaccin dureaza pana la 8 luni, iar pacientii care sufera de boli cordio-vasculre, pulmonare, endocrine, precum cei diagnosticati cu diabet sau obezitate sunt incurajati sa se vaccineze, arata medicii de specialitate. continuă pe Adevărul

Poti face COVID-19 de la vaccin? Vaccinarea modifica ADN-ul? - Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre vaccinul anti-COVID

Vaccinurile impotriva COVID-19 folosite in Romania si in Uniunea Europeana, produse de Pfizer-BioNTech si Moderna, nu contin virusul SARS-CoV-2. Prin urmare, vaccinarea nu poate determina infectarea cu noul coronavirus si aparitia COVID-19, arata Observatorul Roman de Sanatate si Misreport, care desfasoara o campanie de informare incurajata de Ministerul Sanatatii.

Dr. Adrian Marinescu raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19. De ce imunitatea naturala nu imi da perioada de protectie pe care mi-o da un vaccin realizat in laborator?

De ce este important sa ne vaccinam? Cum functioneaza un vaccin? Exista vreun risc de alterare al ADN-ului uman? Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase, a raspuns la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19, explicand contraindicatiile si reactiile adverse si ce diferente exista intre imunitatea naturala si cea obtinuta prin vaccin, in cadrul webinarului MedLife despre vaccinare.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

Acestea sunt cele mai noi descoperiri despre Univers. Ce au aflat specialistii

Este posibil ca oamenii de stiinta sa fi identificat undele gravitationale care alcatuiesc o parte din fundalul universului, nu doar cele provenite din evenimente neobisnuite, cum ar fi.

Medicul Virgil Musta raspunde la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19

Mdicul Virgil Musta a postat raspunsuri la 45 de intrebari firesti despre vaccinul anti-COVID-19, atingand subiecte precum modalitatea in care actioneaza vaccinul, cat ofera protectie si ce trebuie sa faca cei care sufera de diferite boli.

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cele mai periculoase tipuri de tigari ce au aflat expertii in sanatate

Din pacate, o mare parte a populatiei se confrunta cu vicii. Tigarile sunt cele mai cunoscute atunci cand aducem in discutie acest subiect, impreuna cu alcoolul. Desigur, suntem constienti cat de daunator poate fi tutunul, dar cu toate acestea, inca il consumam. Dar stii ce se afla in tigari cu adevarat si care sunt cele .

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )