Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Neamt. Anchetatorii iau in calcul o mana criminala

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Neamt. Anchetatorii iau in calcul o mana criminala

Politistii vor efectua o expertiza criminalistica in cazul teribilului accident din Neamt, fiind luata in calcul si ipoteza unei maini cirminale, care ar fi putut slabi prezoanele, fapt care a dus la. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Neamt, unde a murit noua persoane. Care ar fi fost de fapt cauza tragediei

O noua ipoteza este luata in calcul drept posibila cauza a accidentului tragic in urma caruianoua persoane au murit inecati, dupa ce microbuzul in care se aflau a plonjat in apele Bistritei. Specialstii.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Neamt, soldat cu 9 morti

Ioan Popescu, seful ITM Neamt, a declarat ca, din primele cercetari, toti muncitorii din microbuz munceau la negru. Toate cele 10 victime lucrau la negru, la plantat de brad si molizi, in doua localitati de.

Singurul supravietuitor al accidentului din Neamt soldat cu noua victime, declaratie cutremuratoare. Toti au murit? Toti? Toti?

Noua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului din judetul Neamt. in aceastadimineata, salavatorii au reusit sa recupereze trupurile celor doua persoane date disparute dupa ce microbuzul in.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt care a condus la moartea a 9 persoane (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la momentul cumplitului accident din judetul Neamt cand un microbuz in care se aflau 10 persoane a picat in raul Bistrita, iar 9 persoane au decedat. Pe imaginile suprinse.

Autoritatile au anuntat cauza probabila a accidentului din Neamt, soldat cu noua victime

Un microbuz cu zece muncitori s-a prabusit in raul Bistrita, judetul Neamt. Sapte persoane au murit, iar doua sunt date disparute. O singura persoana a reusit sa se autoevacueze si sa fie preluata de o.

Singurul supravietuitor al accidentului din Neamt, in lacrimi: Toti au murit? Toti?

Singurul care a scapat cu viata din cumplitul accident de la Viisoara, Ionut Virlan a marturisit ca .

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt. Noua persoane au murit

Tragicul accientent de noaptea trecuta in care au murit nouaoameni a fost suprins de o camera de supraveghere. in imaginile cu un puternic impact emotional se poate observa cum soferul microbuzului.

Noua ipoteza in cazul cumplitului accident din Neamt, soldat cu 9 morti (VIDEO)

O noua ipoteza este luata in calcul de anchetatori in cazul accidentului produs in Neamt, care s-a soldat cu noua morti. Autoritatile iau acum in calcul si o eroare sau lipsa de experienta a.

Noi detalii cutremuratoare date de singurul supravietuitor al tragediei din Neamt. Eu dormeam. in apa m-am trezit

Ionut Virlan, singurul supravietuitor al accidentului tragic din Neamt, soldat cu noua morti, a facut alte marturii socante. A fost o tragedie la care nu ne-am asteptat. Eu in momentul ala.

S-au aflat varstele celor noua persoane decedate in accidentul din Neamt. in microbuz se aflau si minori

Toate cele zece victime ale accidentului cumplit din Neamt au fost gasite. Noua persoane au murit, una singura reusind sa se autoevacueze si sa fie mai apoi transportata la spital. Persoana salvata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )