Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rasturnare de situatie in cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor invata online doar incepand de vineri!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul cursurilor online. Ludovic Orban: Elevii vor invata online doar incepand de vineri!

Premierul Ludovic Orban spune ca, desi unii prefecti au anuntat ca elevii vor invata online si joi, pentru organizarea sectiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar incepand de vineri. El spune ca procedura este reglementata de ordonanta de urgenta, respectiv emiterea ordinului ministrului Educatiei avand ca suport decizia CNSU. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Ludovic Orban a dezbatut in cursul zilei de ieri initiativa presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, care a sugerat renuntarea la masti pentru elevii judetelor in care scolile functioneaza potrivit scenariului verde. Propunerea acestuia facea referire la elevii din ciclul primar si la copiii de la gradinite. Copiii respecta aceasta regula in cursul zilei de duminica, .

Ludovic Orban: Profesorii trebuie sa invete sa predea online. Cadrul didactic e obligat sa transmita cunostinte copiilor fie in clasa, fie online

Profesorii trebuie sa invete sa predea online, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban, care a precizat ca toata vara s-au facut cursuri prin Casa Corpului Didactic, prin organizatiile de.

LUDOVIC ORBAN: Cadrele didactice trebuie sa invete sa predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Galati, in contextul situatiei speciale create in unitatile de invatamant de pandemia de coronavirus, ca profesorii trebuie sa invete sa predea online.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Ludovic Orban, despre profesorul de la Oradea: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca profesorul de la Oradea, care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie impotriva coronavirusului, trebuie sa paraseasca.

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Premierul Orban a facut anuntul

Intrebat ce se va intampla cu profesorii care refuza sa intre online pentru a preda copiilor, premierul Ludovic Orban a declarat ca, impotriva acestora, se vor lua masurile legale.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )