Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rasturnare de situatie in cazul Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul Laurei Codruta Kovesi

E posibil sa avem o rasturnare de situatie in cazul Laurei Codruta Kovesi in Parlamentul European. Joi, s-a primit un email de la secretariatul LIBE, comisia la care se ajunge cu subiectul procurorului general e. continuă pe Antena3

Un nou ATAC la adresa Laurei Codruta Kovesi: Alina Bica cere DESPAGUBIRI si SECHESTRU pe casele ei

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, s-a constituit parte civila intr-o plangere impotriva Laurei Codruta Kovesi, solicitand despagubiri de doua milioane de euro, precum si instituirea unui sechestru pe toate.

Atac dur al Elenei Udrea la adresa Laurei Codruta Kovesi! Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim sase ani de puscarie

Atac dur al Elenei Udrea la adresa Laurei Codruta Kovesi! Elena Udrea, aflata acum in Costa Rica, a scris pe Facebook: Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca.

Udrea reactioneaza dupa acuzarea Laurei Codruta Kovesi: ,,Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

Elena Udrea comenteaza acuzarea Laurei Codruta Kovesi: ,,Daca eu am ncalcat legea, atunci si ea a ncalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook luni dimineata, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

VIDEO Liviu Avram, despre cazul Kovesi la CEDO: O victorie a Laurei Codruta Kovesi ar reprezenta o uriasa palma morala pentru CCR

Jurnalistul Liviu Avram sustine ca o eventuala victorie a fostei sefe DNA la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ar reprezenta o uriasa rusine morala pentru Curtea Constitutionala a Romaniei. Printr-o decizie controversata, luata de o minoritate de 4 judecatori a fost practic desfiintata independenta procurorilor, a declarat Liviu Avram, referindu-se la decizia CCR cu privire la revocarea lui Kovesi.

Udrea, atac la Kovesi: ,,Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Digisport Rasturnare de situatie n cazul antrenorului Simonei Halep? Se pregateste o revenire spectaculoasa

Simona Halep s-a despartit de Van Cleemput si pare decisa sa mearga la urmatoarele turnee pe cont propriu. Chiar si asa, o noua colaborare cu Andrei Pavel nu este exclusa.

Surse: Laura Codruta Kovesi, clasata a doua la votul din Consiliul UE. Ce urmeaza

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-ar fi situat pe locul al doilea in cursa pentru pozitia de procuror-sef european, in urma votului dat de reprezentantii celor 22 state membre care fac parte din structura Parchetului European, potrivit unor surse din diplomatie. Membrii COREPER au devansat votul cu o saptamana, acesta fiind initial pe 27 februarie.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Pica la primul filtru pentru Parchetul European

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi picala primul filtru pentru functia de procuror sef al Parchetului European. Reprezentantul Frantei a obtinut 50 de puncte, iarpe locul doiar fi la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )