Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui RAZVAN CIOBANU! Fanii au avut un adevarat soc cand au ajuns iN CIMITIR! E BOMBA MOMENTULUI

B1 B1,
Rasturnare de situatie in cazul mortii lui RAZVAN CIOBANU! Fanii au avut un adevarat soc cand au ajuns iN CIMITIR! E BOMBA MOMENTULUI

Razvan Ciobanu a murit in aprilie, in a doua zi de Pasti, in urma unui teribil accident de masina. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime de la Satu Mare. Cainele de urma a mirosit un alt suspect

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime din judetul Satu Mare. Principalul suspect ar fi un localnic cu antecedente penale, iar cei doi barbati de etnie roma au fost scosi din cercul de suspecti.

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,.

De ce ar fi murit, de fapt, Razvan Ciobanu. Avocat: Era deja mort inainte de impact

Sfarsitul tragic al lui Razvan Ciobanu a fost invaluit de mister si a ridicat multe semne de intrebare.

Explicatia medicului in cazul mortii bebelusului consultat de Sfantul Nicolae. Copilul avea tonus bun VIDEO

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon, din Focsani, au declansat o ancheta interna in cazul mortii fetitei de cinci luni, consulata de medicul Mihaela Mihalache, iar diagnosticul privind cauza decesului, stabilit la Serviciul de Medicina Legala din Vrancea, va fi analizat si la Iasi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )