Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si. continuă pe Antena3

O tanara de 17 ani din Bucuresti a dat un telefon aseara: Alo, eu vreau sa ma sinucid!. Ce s-a intamplat in urmatoarele 45 de minut

In seara de 17 septembrie, Politia Capitalei a fost anuntata de Asociatia Telefonul Copilului ca la acel moment se aflau in legatura telefonica cu o minora, care le-a spus ca vrea sa moara, ca are motive.

O fata de 17 ani a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca vrea sa moara. Cum au gasit-o politistii in 45 de minute

O adolescenta de 17 ani din Bucuresti a sunat, joi seara, la Telefonul Copilului si i-a spus operatorului ca vrea sa moara si ca are motive sa se sinucida. Din acest moment a inceput o operatiune contracronometru pentru gasirea fetei care nu a spus unde se afla.

Gara de Nord din Bucuresti intra in modernizare din octombrie. Lucrarile vor dura doi ani

Modernizarea Garii de Nord din Bucuresti va incepe la sfarsitul lunii octombrie si va dura doi ani, investitia fiind facuta cu fonduri europene, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan.

Piata Domenii din Bucuresti controlata de comisarii ANPC

In data de 10 septembrie 2019, comisari din cadrul CRPCR Bucuresti-Ilfov au efectuat un numar de 19 actiuni de control pentru verificarea respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor in Piata Domenii, din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi asa ceva!

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a.

O femeie in varsta de 73 de ani din India a nascut gemeni

O femeie in varsa de 73 de ani din India a nascut gemeni, in urma unor tratamente de fertilizare. Mangayamma Yaramati a declarat presei ca ea, impreuna cu sotul ei de 82 de ani si-au dorit dintodeuna sa.

MedLife a preluat pachetul majoritar al unui laborator de anatomie patologica din Bucuresti, cu afaceri de 1,1 mil. euro in 2018

Furnizorul de servicii medicale MedLife a achizitionat pachetul majoritar al laboratorului Onco Team Diagnostic, cu profil de anatomie patologica si biologie moleculara. Unitatea se alatura laboratoarelor din grup MedLife Grivita, MedLife Brasov,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )