Libnet.ro
UNICEF

07:46

RASTURNARE DE SITUATIE dupa moartea Ionelei Prodan! Cine va prelua TOATA AVEREA: Anamaria umbla la toate primariile...

B1 B1,
RASTURNARE DE SITUATIE dupa moartea Ionelei Prodan! Cine va prelua TOATA AVEREA: Anamaria umbla la toate primariile...

Ionela Prodan a lasat in urma o avere estimata la cateva milioane de euro. Potrivit unor surse, se pare ca Anca i-a cedat totul Anamariei Prodan, deoarece este sora mai mare si stie cel mai bine cum s-o. continuă pe B1

Elena Merisoreanu, suparata dupa inmormantarea Ionelei Prodan: Am ramas dezamagita

Elena Merisoreanu a ramas cu un gust amar, dupa inmormantarea Ionelei Prodan. Si asta pentru ca s-ar fi asteptat ca mai multi colegi de breasla sa vina sa isi ia ramas bun de la ea. Eu din clipa in.

Fosta iubita a lui Avicii, mesaj emotionant dupa moartea DJ-ului: Nu vreau sa fie adevarat(FOTO)

Fosta iubita a DJ-ului Avicii a transmis un mesaj impresionant dupa moartea artistului de 28 de ani. intr-o postare pe contul sau de Instagram, Emily Goldberg, a dezvaluit cu tristete ca nu are puterea de a privi.

Scandal urias. O banca importanta isi taxa clientii chiar si dupa moartea lor

Cea mai mare banca din Australia si-a taxat clientii cu diverse comisioane chiar si dupa moartea acestora. Commonwealth Bank a primit, de-a lungul timpului, numeroase plangeri. Reprezentantii bancii nu au.

Cui ramane mostenirea Ionelei Prodan: I-a cedat toata averea de cateva milioane de euro

Ionela Prodan s-a stins din viata in urma cu o saptamana. Potrivit unor surse, Anca i-a cedat partea ei de avere Anamariei Prodan. Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineata. in.

Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Ionela Prodan a murit cu o dorinta neimplinita. in urma cu doi ani, vedeta a marturisit ca are un vis pe care vrea sa si-l indeplineasca. Din pacate, boala a rapus-o, iar biografia pe care interpreta voia.

Primele imagini cu Nelu Ploiesteanu, dupa moartea baiatului sau! Artistul, transfigurat total de durere, cazut in fata portii

Baiatul lui Nelu Ploiesteanu a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga suferinta. Parintii lui Mihaita sunt distrusi de durere, in urma pierderii suferite. Baiatul a murit la spital, iar in urma cu c?.

Caru' cu vedete:Jennifer Lopez, n topul celor mai influente persoane din lume; Irina Rimes a marturisit ca-si tine lubrifiantul n masina; Reactii n lumea muzicii dupa moartea lui Avicii

Maria Ciobanu se retrage din muzica. Am avut multe dezamagiri, dar cea mai mare durere am simtit-o cand am fost data afara din casa in care am locuit peste 25 de ani. Credinta in. Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani. La doua zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere, Kourtney Kardashian a dezvaluit tuturor cateva poze facute in timpul unui pictorial incendiar. Sora lui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )