Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Ce pregatesc doi consilieri ai premierului Theresa May

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Ce pregatesc doi consilieri ai premierului Theresa May

Doi consilieri ai premierului britanic Theresa May elaboreaza planuri privind organizarea unui nou referendum pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, afirma surse citate de publicatia The. continuă pe Antena3

Elevi din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph.

Elevii din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph. Guvernul considera ca scolile sunt libere sa stabileasca modul in care trateaza la cursuri subiecte care tin de comunitatea LGBT.

Geraint Thomas (cstigatorul Turului Frantei), votat Personalitatea sportiva a anului n Marea Britanie: I-a devansat pe Lewis Hamilton si Harry Kane

Ciclistul galez Geraint Thomas, castigatorul Turului Frantei in 2018, a fost votat Personalitatea sportiva a anului in Marea Britanie, primind prestigiosul trofeu in cadrul unei gale care a avut loc duminica la Birmingham, informeaza agentia Reuters.

Marea Britanie: Un iranian a scapat de deportare dupa ce a violat o minora pentru ca s-a convertit la crestinism

Un solicitant de azil iranian care a violat o adolescenta a scapat de deportare din Marea Britanie desi judecatorul si-a dat seama ca s-a convertit la crestinism doar pentru a pacali sistemul judiciar, scrie Telegraph.

Fenomen extrem de periculos in Marea Britanie. Dezastrul dureaza cel putin pana duminica dimineata

Meteorologii din Marea Britanie au emis o serie de avertizari pentru ninsori abundente si fenomenul freezing rainploaie inghetata), care se vor produce in zone extinse de pe teritoriul acestei t.

Iohannis-May, discutii despre Brexit si romanii din Marea Britanie

ACTUALIZARE - Iohannis a discutat cu May despre Brexit si despre situatia comunitatii de romani din Marea Britanie ----- * ACTUALIZARE - Presedintele spune ca acordul privind Brexit este dorit de UE ----- * ACTUALIZARE - Iohannis despre intalnirea cu May: O bilaterala scurta, ca sa o incurajez putin ----- Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la Summitul Euro in format extins la care va reitera sustinerea Romaniei pentru obiectivul de consolidare a Uniunii Economice si Monetare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )