Libnet.ro
UNICEF

22:32

Rasturnare de situatie! Procurorii militari, anunt de ultima ora: Niciun coleg nu a fost mandatat sa participe alaturi de jandarmi

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie! Procurorii militari, anunt de ultima ora: Niciun coleg nu a fost mandatat sa participe alaturi de jandarmi

Procurorii militari vor continua audierile si in minivacanta de Sfanta Maria. Sunt asteptati toti cei care au informatii privind violentele de la protestul din 10 august, inclusiv jandarmi. Marti, vor fi. continuă pe Antena3

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Procurorii militari incep audierile manifestantilor agresati de jandarmi

Procurorii militari, care fac cercetari cu privire la modul de interventie a jandarmilor si la incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, vor incepe astazi audierile. Potrivit News. ro, persoanele ranite in urma interventiei jandarmilor vor fi chemate in cursul acestei zile la sediul Parchetului Militar pentru a le oferi date anchetatorilor. Peste 30 de persoane au solicitat certificate medico-legale si au depus plangeri impotriva jandarmilor, in ultimele doua zile.

Raspunsul Jandarmeriei in privinta anchetei desfasurate de procurorii militari

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia va colabora cu procurorii militari care ancheteaza interventia fortelor de ordine la protestul din 10.

Procurorii militari incep audierile in dosarul privind modul de interventie a jandarmilor la protestele de vineri seara din Piata Victoriei

Procurorii militari, care fac cercetari cu privire la modul de interventie a jandarmilor si la incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, vor incepe luni audierile, persoanele ranite in urma interventiei jandarmilor fiind chemate in cursul acestei zile la sediul Parchetului Militar pentru a le oferi date anchetatorilor.

Anunt de ULTIMA ORA al Patriarhului Daniel, dupa VIOLENTELE de vineri! E OFICIAL!

Patriarhul Daniel, in predica de duminica, a subliniat ca iertarea aduce pace, iar ura, dezbinarea si vrajba dezumanizeaza. in contextul protestelor din Piata Victoriei, acesta a sustinut ca atunci cand omul iu.

Procurorii de la Parchetul Militar, apel de ULTIMA ORA la protestatarii raniti in Piata Victoriei: Unde sunt asteptati acestia

Procurorii de la Parchetul Militar le transmit tututor celor care au fost raniti la protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, sa mearga la sediul instutiei pentru a depune plangeri. Procurorii.

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )