Libnet.ro
UNICEF

14:15

RASTURNARE DE SITUATIE! Surse: Iohannis il va propune pe TUDOSE premier interimar

B1 B1,
RASTURNARE DE SITUATIE! Surse: Iohannis il va propune pe TUDOSE premier interimar

KlausIohannisa respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Mai multe surse politice sustin ca presedintele ar urma sa-l propuna pentru aceasta functie pe. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Surse: Mihai Tudose, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis va anunta ca interimar in aceasta perioada va fi Mihai Tudose. Serful statului va sustine o declaratie de presa, in contextul in care PSD isi schimba pentru.

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Iohannis respinge propunerea PSD de premier interimar. Planul presedintelui

Klaus Iohannis a respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Presedintele l-ar prefera pentru aceasta functie pe Mihai Fifor, pana acum Ministru al.

Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a prezentat demisia. Cine va fi premier interimar (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, in cadrul sedintei s-a votat pentru retragerea sprijinului politic al premierului, iar premierul Mihai Tudose si-ar fi anuntat demisia. Potrivit acelorasi surse,.

Cine e Mihai Fifor. Iohannis l-a numit azi premier interimar, desi in 2015 l-a refuzat ca ministru al Transporturilor

Mihai Fifor, ministru al Apararii in Guvernul Tudose si presedinte al Consiliului National al PSD, este alegerea lui Klaus Iohannis pentru a fi premierul interimar pana la desemnarea si validarea unui nou sef al Guvernului.

Surse: Iohannis nu va accepta propunerea PSD de premier interimar

Lucrurile se complica la PSD. Surse politice spun ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu in fruntea Guvernului. Potrivit unor surse, Klaus Iohannis l-ar vrea pe.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier-interimar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la ora 12. Anuntul apare in contextul in care PSD isi schimba pentru a doua oara premierul intr-un singur an,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2663 seconds )