Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata creditelor neperformante a cobort pentru prima data sub 5%, la finele anului 2018

Hotnews Hotnews,
 Rata creditelor neperformante a cobort pentru prima data sub 5%, la finele anului 2018

Rata creditelor neperformante pentru sectorul bancar romanesc era de 4,95%, la finele anului trecut, cel mai redus nivel din ultimii 12 ani, potrivit datelor afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

S-a intalnit cu un barbat pentru prima data, dar a doua zia aflat un lucru despre el care i-a schimbat viata. Am fost socata si i-am spus sa vinala spital - FOTO

Hannah Donaghue este o tanara in varsta de 29 de ani, din Northampton, Marea Britanie, care a fost la o petrecere in care l-a intalnit peBenFagan, in varsta de 30 de ani. Cei doi nu avusesera.

ITALIA IN DISCUTII CU UE: Un nou program de vanzare a creditelor neperformante de catre banci

Italia a inceput discutiile cu Uniunea Europeana pentru innoirea unui program de garantare prin care statul ajuta bancile sa vanda creditele neperformante, a declarat ieri o sursa guvernamentala, transmite Reuters.

Mircea Badea: Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima data in viata lui? Vorbeste despre Antena 3 si despre noi!

Mircea Badea a tinut sa faca o serie de precizari in frumoasa emisiune despre care nu sunt foarte clare in spatiul public si in mentalul colectiv. Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )