Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata somajului din SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii aproape 17 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului din SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii aproape 17 ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in octombrie, dupa ce in septembrie activitatea economica a fost afectata de uraganele Harvey si Irma, transmit Reuters si AP. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile din industria metalurgica au atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Industria metalurgica, altadata una dintre ramurile cheie ale economiei, reuseste cu greu sa isi faca rost de comenzi, in timp ce consumul creste cu viteze ametitoare, pe fondul importurilor masive si majorarilor salariale, potrivit unui comunicat de presa al KeysFin remis Redactiei.

Platile nete ale britanicilor catre UE, la cel mai scazut nivel din 2012

Platile anuale nete ale Marii Britanii catre bugetul Uniunii Europene au scazut in 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline 12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - fata de 10,5 miliarde de lire sterline in 2015, arata datele prezentate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

Industria metalurgica, la cel mai SCAZUT nivel din ultimii patru ani

Daca in anii 2000 metalurgia marca cresteri de productie de peste 10%, criza din 2009-2013 a dus la inchiderea definitiva a multor combinate, rezultatele fiind vizibile si astazi, scrie ZF. Cifra de.

Universitatea Autonoma din Barcelona, in colaborare cu alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si SUA desfasoara cel mai complext studiu despre diaspora romaneasca din Spania

Diaspora romaneasca din Spania face obiectul celui mai complex demers de cercetare stiintifica realizat vreodata la nivelul Uniunii Europene UE). Studiul, care debuteaza astazi, 2 noiembrie, la Castellon de la Plana, Spania, este realizat de grupul de cercetare egolab-GRAFO, din cadrul Universitatii Autonome din Barcelona, in colaborare cu cercetatori din alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si Statele Unite ale Americii. Partenerul din Romania in acest studiu stiintific este Institutul de Cercetari al Universitatii din Bucuresti, prin grupul de cercetare pentru Grafuri si Retele Sociale GraphNets.

Industria metalurgica, cel mai scazut nivel in 2016

Scaderea afacerilor din acest sector este pusa de analisti in legatura directa cu disparitia a peste 100 de companii din piata in ultimii 3 ani, si cu scaderea numarului de angajati de specialitate cu aproape 1000 in intervalul 2013-2016.

SUA: Rata somajului atinge minimul ultimilor 17 ani

Rata somajului in Statele Unite a atins minimul ultimilor aproape 17 ani in octombrie, potrivit datelor prezentate vineri de Departamentul Muncii si citate de AFP.

Atac armat intr-un magazin din SUA. Trei morti

UPDATE 12,00 Cel mai recent bilant al incidentului armat produs miercuri seara intr-un supermarket din reteaua Walmart din Colorado vestul SUA) consemneaza trei morti.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )