Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rata somajului in SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 17 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului in SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 17 ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in noiembrie, un semn al soliditatii redresarii economiei, dupa ce, in septembrie si octombrie, activitatea economica a fost afectata de uraganele Harvey si Irma, transmit agentiile internationale. continuă pe Ziarul Bursa

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

Monica Macovei ii scrie comisarului european pentru Sanatate cu privire la criza de imunoglobulina din tara noastra: Daca mecanismul de protectie civila este cel mai rapid raspuns la aceasta criza, atunci va indemn sa il activati

Europarlamentarul roman Monica Macovei i-a transmis o scrisoare comisarului european pentru Sanatate Vytenis Andriukaitis, cerandu-i sa intervina rapid pentru solutionarea crizei de imunoglobuline cu care se confrunta sute de bolnavi din Romania. Macovei ii explica oficialului UE ca este vorba de o problema deosebit de urgenta, situatia fiind critica pentru aproximativ 100 de copii, a caror viata este in prezent in pericol din cauza lipsei acestui tratament, si il indeamna sa activeze mecanismul de protectie civila daca acesta este cel mai rapid raspuns.

Un sondaj o arata pe Ecaterina Andronescu drept cel mai bun comunicator. Surse: Ea l-ar putea inlocui, sub interimat, pe Dragnea la sefia PSD

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice, arata un sondaj Avangarde prezentat, joi seara, de Antena 3. Surse citate de HotNews sustin ca PSD o ia pe.

Un sondaj Avangarde o arata pe Ecaterina Andronescu drept cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice. Surse HotNews spun ca ea l-ar putea inlocui, sub interimat, pe Dragnea la sefia PSD

Antena 3 a prezentat joi un sondaj Avangarde din care reise ca senatorul PSD Ecaterina Andronescu este cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice. Potrivit unor informatii HotNews, Ecaterina Andronescu este luata in calcul in partid ca o posibila solutie de conducere interimara a PSD, dupa epoca Dragnea. Alte informatii din PSD arata ca este posibila insa si o solutie colectiva de conducere a partidului dupa plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea sa.

Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Platforma Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, cu venituri estimate la 3,47 miliarde de dolari in 2016, a interzis Bitcoin ca valuta ce putea sa fie folosita de utilizatori pentru realizarea tranzactiilor. Decizia a fost luata din.

Congo: 15 soldati ONU ucisi. Cel mai sangeros atac impotriva Castilor Albastre, din ultimele decenii

Sangerosul atac din Republica Democrata Congo asupra unei baze a Castilor Albastre tanzaniene s-a soldat cu 15 morti si cel putin 53 de raniti, a anuntat vineri, intr-o declaratie,.

S-A AFLAT! Cine a cumparat CEL MAI SCUMP tablou din istorie, Salvator Mundi de Da Vinci

O intreaga lumea s-a intrebat cine este cel care si-a permis sa dea peste 450 de milioane de dolari pentru tabloul lui Leonardo da Vinci, Salvator Mundi. Ei bine, misterul a fost dezlegat. Presa.

Cel mai tare ritual cu ajutorul caruia atragi bunastarea in casa: Se ia un ou de gaina, trei lumanari, trei monede...

Cu totii am auzit despre diverse ritualuri aducatoare de energii pozitive si bunastare, insa cel pe care vi-l prezentam in continuare este unul care se pare ca are efecte cu adevarat. Iata de ce.

OnePlus 5T a iesit pe primul loc in cel mai important test

OnePlus 5T este unul dintre cele mai atractive smartphone-uri la ora actuala. Se pare insa ca nu doar pretul il pozitioneaza in topul preferintelor. Brandul OnePlus a fost asociat intotdeauna cu smartphone-uri accesibile si o performanta peste medie. Acestea nu sunt neaparat speciale din punctul de vedere al designului, dar poti afirma fara echivoc faptul [].

Am ASCUNS pentru ca NU AM CONSIDERAT ca trebuie sa o spun in gura mare. Cel mai ASCUNS SECRET al lui FUEGO

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, a vorbit despre viata sa personala. Artistul a dezvaluit un secret al sau pe care nu a vrut sa-l dezvaluie, si anume, este vorba despre proiectul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )