Libnet.ro
UNICEF

08:45

Razboi comercial SUA-UE: Donald Trump ameninta cu noi masuri impotriva produselor europene

B1 B1,
Razboi comercial SUA-UE: Donald Trump ameninta cu noi masuri impotriva produselor europene

Razboiul comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana capata noi proportii! Donald Trump a amenintat vineri ca va impune taxe vamale de 20% pentru masinile importate din Uniunea Europeana, ca urmare a. continuă pe B1

Ameninta noi taxe importurilor din China

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va impune noi taxe pentru importuri in valoare de 200 de miliarde de dolari din China, apropriindu-se si mai mult de un razboi financiar, transmite News. ro.

Donald Trump ameninta cu taxe uriase asupra tuturor vehiculelor importate din tarile europene

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat vineri ca, dupa taxele vamale impuse pe otelul si aluminiul importate din Uniunea Europeana, ar putea institui o taxa vamala de 20% pe importurile de autoturisme din.

Donald Trump ameninta cu taxe vamale de 20% pentru masinile produse n UE

Donald Trump a amenintat vineri ca va impune taxe vamale de 20% pentru masinile importate in Statele Unite din Uniunea Europeana, dupa ce in Europa au intrat in vigoare drepturi vamale aditionale asupra a zeci de produse americane, scrie AFP.

Trump ameninta cu o noua taxa vamala

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat astazi ca, dupa taxele vamale impuse pe otelul si aluminiul importate din Uniunea Europeana, ar putea institui o taxa vamala de 20% pe importurile de autoturisme din statele blocului comunitar, relateaza agentiile AFP si dpa.

Regele Iordaniei - intrevedere cu Donald Trump

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a plecat, joi seara, la Washington, unde are programata o intalnire cu presedintele american Donald Trump, pe agenda vizitei sale in SUA figurand principalele dosare legate de Orientul Mijlociu, in special procesul de pace israeliano-palestinian, potrivit AFP, infomeaza Agerpres. ro.

Donald Trump: Coreea de Nord a distrus cele patru situri de testari balistice

Coreea de Nord a distrus 'patru situri de testari' balistice, confirmand astfel incalzirea relatiilor sale cu SUA dupa intalnirea istorica de saptamana trecuta intre Donald Trump si Kim Jong Un, a anuntat presedintele american joi seara, informeaza AFP si Reuters, scrieAgerpres.

Donald Trump S-A RAZGANDIT: Ce decret a semnat dupa ce a primit o AVALANSA de CRITICI (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri un ordin executiv care pune capat despartirii familiilor de imigranti care au trecut ilegal frontiera cu Mexicul. Acest lucru este deosebit de important.

Donald Trump a anuntat ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor imigrantilor

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri, intr-o spectaculoasa rasturnare, ca va semna un decret pentru a evita despartirea familiilor migrantilor care au trecut ilegal frontiera cu Mexicul,.

Donald Trump leaga din nou delicventa din Germania de imigratie, invocand date inexistente

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat inca o data, in ciuda tuturor datelor existente, ca infractionalitatea este in crestere in Germania, punand la indoiala statisticile oficiale prezentate de autoritatile germane si sustinand ca la aceasta situatie s-a ajuns ca urmare a politicii Berlinului privind migratia.

SUA: Unul dintre consilierii apropiati lui Donald Trump, Joe Hagin, paraseste Casa Alba

Secretarul general adjunct al Casei Albe, Joe Hagin, care a condus pregatirile pentru intalnirea dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, paraseste Casa Alba, au declarat marti oficialii Casei Albe pentru Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )