Libnet.ro
UNICEF

16:30

Razboi al declaratiilor intre Ion Cristoiu si Rares Bogdan: Am poze cum mananca si bea gratis la restaurante/ Megafoane numite jurnalisti

B1 B1,
Razboi al declaratiilor intre Ion Cristoiu si Rares Bogdan: Am poze cum mananca si bea gratis la restaurante/ Megafoane numite jurnalisti

Interviul dat de Sebastian Ghita din Serbia lui Ion Cristoiu a starnit un scandal urias in presa intre Rares Bogdan si Ion Cristoiu, pe vremuri chiar colaboratori la Realitatea TV. Suparat ca. continuă pe B1

Sebastian Ghita, Ion Cristoiu si Dan Andronic, surprinsi impreuna, in Serbia (FOTO)

Sebastian Ghita, Ion Cristoiu si Dan Andronic au fost surprinsi impreuna, in Serbia. Nu este de mirare tinand cont de faptul ca fostul deputat PSD i-a acordat un interviu lui Ion Cristoiu, in care i-a arat.

Jurnalistul Ion Cristoiu ofera detalii despre poza lui Sebastian Ghita

Jurnalistul Ion Cristoiu a oferit detalii despre poza lui Sebastian Ghita care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa. in spate sunt butoaie. E o fotografie facuta cu telefonul.

Cum arata, de fapt, POZA pe care i-a aratat-o Sebastian Ghita lui Ion Cristoiu, in care apare Kovesi?! Nimeni NU SE ASTEPTA LA ASTA (FOTO)

Dupa ce Sebastian Ghita i-a aratat fotografia lui Ion Cristoiu in care ar aparea Laura Codruta Kovesi, acasa la el, pe internet au aparut tot felul de glume. Internautii au publicat aceasta poza, spunand .

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHITA i-a aratat-o lui Ion Cristoiu! VEZI in ce ipostaza apare KOVESI in IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

SEBASTIAN GHITA a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o POZA in care se vede ca sefa DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Lovitura pentru Codruta Kovesi. Sebastian Ghita i-a aratat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul sau mobil: Ca sa nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasa

Sebastian Ghita, prins in Serbia dupa ce a fugit din Romania, unde era anchetat de DNA, a oferit un interviu pentru Evenimentul Zilei. Sebastian Ghita i-a aratat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul.

Ion Cristoiu, dupa Congresul PSD: Nici Nicolae Ceausescu nu si-ar fi permis asa ceva

Jurnalistul Ion Cristoiu reactioneaza dupa Congresul extraordinar al PSD de sambata, 10 martie. intr-un articol publicat pe blogul sau, el compara Congresul PSD cu Congresul al XI-lea al PCR din noiembr.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3346 seconds )