Libnet.ro
UNICEF

14:45

Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

ADPM ADPM,
Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

Razboiul online declarat de Oana Zavoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbeste de rau in ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iata despre cine este vorba si cine a castigat pana acum. continuă pe ADPM

Oana Zavoranu, atac dur la Ramona Gabor. A publicat imagini rusinoase cu diva din Dubai

Oana Zavoranu a fost atacata in instanta dupa criticile si afirmatiile foarte dure facute la adresa unor vedetele de la noi. Acest lucru nu a facut-o sa inceteze cu noul proiect cu care i-a surprins pe fani. Actrita a publicat acum cateva imagini rusinoase cu Ramona Gabor. Oana Zavoranu, atac la adresa Ramonei Gabor. Ce .

Legatura secreta dintre Oana Zavoranu si preotul santajat de homosexuali. S-a aflat acum

In ultima vreme apar noi informatii legate de scandalul de santaj in care este implicat preotul Marin Ene. Paroh din localitatea Fotachesti, preotul este implicat intr-un scandal de santaj, iar informatiile de ultima ora aduc noi detalii. Preotul Marin Ene, santajat cu filmari indecente La inceput de an scandalul in care preotul paroh Marin Ene .

Oana Zavoranu nu se lasa. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, in public

Oana Zavoranu are o tinta clara in emisiunea sa online: Oana Roman. Actrita a luat-o din nou in colimator pe fiica lui Petre Roman dupa ce aceasta a dezvaluit cate limbi straine vorbeste. Si eu care ziceam sa rupi si japoneza, dialectul mandarin si altele. Sunt profund dezamagita. Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe .

Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Se pare ca Oana Zavoranu urmeaza sa plateasca pentru vorbele sale adresate altor vedete din showbiz-ul romanesc. Cateva dintre acestea, printre care si Cristina ICH, au decis sa o dea in judecata pe actrita din Sacrificiul. Din 5 vedete care au urmat procedura de mai jos, 4 din ele au pierdut lupta cu Oana Zavoranu.

Adelina Pestritu, atac subtil catre Oana Zavoranu: Nu primiti bonuri de masa si ajutor social

Adelina Pestritu ataca subtil toate persoanele care continua sa o critice, mai cu seama pe Oana Zavoranu. Fanii s-au gandit imediat ca replica vedetei ii este destinata actritei din Sacrificiul. Ce cuvinte grele a aruncat fosta sotie a lui Liviu Varciu pe retelele de socializare? Adelina Pestritu continua lupta cu gurile rele! Mesaj subtil pentru .

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana acum. Ce reactii adverse au avut

Numarul persoanelor vaccinate impotriva noului coronavirus cu vaccinul Pfizer BioNTech pentru ultimele 24 de ore pana la data de 10 ianuarie 2021) este de 5. 993, conform datelor care sunt puse la dispozitia CNCAV de catre INS- Institutul National de Sanatate Publica, prin aplicatia Registrul Electronic National al Vaccinarilor RENV). Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana .

Ministrul Educatiei, lovitura dura pentru elevi si profesori. Cum se va recupera materia pierduta pana acum

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit in cursul serii de duminica cu un anunt total neasteptat. Acesta a transmis modalitatea prin care elevii ar putea recupera orele de studiu pierdute pana acum din cauza pandemiei. Anuntul facut nu este pe placul elevilor Nimeni nu contesta faptul ca pandemia de Covid-19 a afectat destul de tare .

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )