Libnet.ro
UNICEF

15:15

Razboiul pentru Premiul Nobel pentru Pace

Adevărul Adevărul,
Razboiul pentru Premiul Nobel pentru Pace

Pe 9 octombrie vom sti cine este castigatorul. Contextul este special deoarece, pe langa mizele obisnuite, s-au adaugat cele speciale aduse de pandemie si consecintele sale negative. Chiar un razboi? De ce neaparat scandal?, scrie Cristian Unteanu pentru blogurile Adevarul. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin, propus de un scriitor rus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea omologul sau american Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov.

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt motivele

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace 2021, distinctie la care aspira si omologul sau american Donald Trump.

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Consiliul European a fost amanat pentru perioada 1-2 octombrie

Consiliul European nu se va mai intruni pe 24-25 septembrie ci pe 1-2 octombrie, potrivit unei decizii luate de presedintele Charles Michel, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia Barend Leyts.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )