Libnet.ro
UNICEF

08:15

Razvan Burleanu pregateste o schimbare majora in fotbalul romanesc. Nu s-a mai facut niciodata asa ceva

Antena3 Antena3,
Razvan Burleanu pregateste o schimbare majora in fotbalul romanesc. Nu s-a mai facut niciodata asa ceva

In acest moment, in Liga a 2-a exista 20 de echipe, dar Olimpia Satu Mare a fost exclusa, iar ASA Tg. Mures s-a retras. Liga a 3-a este compusa din cinci serii, fiecare serie avand intre 13 si 15 echipe. Cu. continuă pe Antena3

Cand vedem arbitrajul video in fotbalul romanesc

Dupa reactia lui Razvan Burleanu pe acest subiect nu vom avea arbitraj video prea curand in Romania.

Razvan Burleanu, plan diabolic pentru alegerile la FRF: Stenograme uluitoare cu felul in care si-a organizat realegerea (VIDEO)

Toata lumea s-a intrebat cum de a castigat Razvan Burleanu alegerile FRF in fata lui Ionut Lupescu, cu un scor zdrobitor. Ei bine, se pare ca Burleanu a avut un plan diabolic, bine pus la punct, pe care l-a pus.

Gsp.ro, despre culisele alegerii lui Razvan Burleanu la FRF: Pe mine sa ma aplaude, iar la Lupescu si Puscas sa se uite pe telefoane

Gazeta Sporturilor publica, luni, un prim episod din ceea ce reprezinta planul pus la cale de Razvan Burleanu pentru a fi ales pentru inca un mandat la Casa Fotbalului. Totul este pus la punct pana in cel mai mic detaliu, inclusiv reactia salii pe durata alegerilor. Pe mine sa ma aplaude, iar la Lupescu si Puscas sa se uite pe telefoane, se aude Burleanu intr-o inregistrare a surselor Gsp.

Lupescu, sustinut de Maciuca: Fotbalul romanesc pierde o echipa dupa ce Kaiserul a fost invins in alegerile FRF

Ion Craciunescu si Rares Bogdan au amenintat ca paraseasc Romania, daca Burleanu castiga un nou mandat. Amandoi au ramas insa tara, dupa votul de miercuri. in schimb, mai mult curaj si decenta a avut o formatie din ligile inferioare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )