Libnet.ro
UNICEF

20:00

Razvan Chereches: Relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal

B1 B1,
Razvan Chereches: Relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal

Profesorul de sanatate publica Razvan Chereches sustine ca relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la. continuă pe B1

Razvan Chereches: Renuntarea la masti in aer liber ar fi trebuit sa se faca doar pentru cei vaccinati

Renuntarea la purtarea mastii pentru persoanele vaccinate, decizie luata de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite, este o masura corecta, in timp ce hotararea luata in Romania - renuntarea la masti in exterior pentru toata lumea - este incorecta, afirma Razvan Chereches, profesor de Sanatate Publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj si fost consilier onorific in Ministerul Sanatatii.

CIMPEANU: De saptamana viitoare, in exteriorul scolii se poate renunta la obligativitatea purtarii mastii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca de saptamana viitoare in exteriorul unitatilor de invatamant spatii deschise) se poate renunta la obligativitatea purtarii mastii de protectie, dar se pastreaza regula pauzelor decalate pentru a se evita aglomerarile.

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila: S-ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastii in spatiile deschise neaglomerate

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a declarat, pentruEuropa FM, ca Guvernul ar urma sa propuna renuntarea la obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile deschise.

Razvan Chereches: Renuntarea la masti in aer liber ar fi trebuit sa se faca doar pentru cei vaccinati

Profesorul de Sanatate Publica Razvan Chereches este de parere ca renuntarea la masti in exterior pentru toata lumea este incorecta.

Razvan Chereches: Daca romanii nu se vor vaccina, Romania va fi afectata, in toamna, de un al patrulea val

Mai mult, potrivit lui Razvan Chereches, campania de imunizare este slaba, iar autoritatile se tem sa ia masuri care sa-i favorizeze pe cei vaccinati, a sustinut profesorul in Sanatate Publica Razvan Chereches, laDigi FM.

Kaufland Romania, anunt pentru toti clientii. Se dau gratis in fiecare saptamana

Gigantul retailer Kaufland revine in atentia clientilor sai cu noi oferte. in afara de cele regasite in aplicatia de android, sau la rafturi, Kaufland propune si un nou concurs. Toti clientii retailer-ului sunt invitati sa participe, premiul fiind unul pe masura. Kaufland Romania a lansat in aceasta saptamana concursul cu premii sub forma unor vouchere.

Amenda de 1.000 de lei pentru toti romanii de la bloc care fac asta. Politia nu te va ierta, deloc!

Multi dintre romani au obiceiul de a-si spala masina in fata casei sau a blocului, astfel ca cei care fac acest lucru pe domeniul public risca, in functie de localitate, sa primeasca amenzi care pot atinge si suma de 1. 000 de lei. Amenda de 1. 000 de lei pentru toti romanii de la bloc care fac .

Anunt major pentru toti romanii de la WhatsApp. Ce se va intampla pe 15 mai

Anunt major pentru toti romanii care folosesc aplicatia de mesagerie WhatsApp. Aplicatia va incepe sa intrerupa din optiuni, incet, incet pentru oamenii care nu vor face un lucru. Anunt major pentru toti romanii de la WhatsApp WhatsApp va opri din optiuni pana cand utilizatorul va accepta noile politici ale companiei Facebook, care detine WhatsApp. Fiecare .

Ce se va intampla cu terenul arabil din Romania pana in 2030. Vesti proaste pentru toti romanii

Romania, in trecut, era denumita Granarul Europei, si pe buna dreptate. Agricultura romaneasca a fost elementul de baza al dezvoltarii economice in perioada interbelica. Pe acelasi segment s-au axat si cei care ne-au condus destinele timp de 50 de ani. in era comunista Romania exporta sute de mii de tone de produse agricole. Astazi, din .

Pensii 2021. Anunt de ultima ora pentru toti pensionarii care dau in judecata Casele de Pensii

Pensii 2021. in ultima vreme tot mai multe date oferite de Ministerul Muncii arata deficiente in calcularea pensiilor. Conform ministrului, toate aceste deficiente nu fac decat sa ingreuneze intreg sistemul. Calcularile gresite la nivelul pensiilor au atras de la sine si procese intentate de pensionari. Multe dintre ele au fost cistigate de acestia, astea insemnand .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )