Libnet.ro
UNICEF

00:06

Razvan Chereches: Renuntarea la masti in aer liber ar fi trebuit sa se faca doar pentru cei vaccinati

Hotnews Hotnews,
 Razvan Chereches: Renuntarea la masti in aer liber ar fi trebuit sa se faca doar pentru cei vaccinati

Renuntarea la purtarea mastii pentru persoanele vaccinate, decizie luata de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite, este o masura corecta, in timp ce hotararea luata in Romania - renuntarea la masti in exterior pentru toata lumea - este incorecta, afirma Razvan Chereches, profesor de Sanatate Publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj si fost consilier onorific in Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

Razvan Chereches: Renuntarea la masti in aer liber ar fi trebuit sa se faca doar pentru cei vaccinati

Profesorul de Sanatate Publica Razvan Chereches este de parere ca renuntarea la masti in exterior pentru toata lumea este incorecta.

Persoanele vaccinate impotriva COVID-19 pot sta fara masca si distantare, in interior si in aer liber, anunta autoritatile sanitare din SUA

Persoanele complet vaccinate impotriva COVID-19 nu trebuie sa poarte masti sau sa practice distantarea sociala, in interior, sau in aer liber, cu exceptia anumitor circumstante, a anuntat, joi, directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA.

Razvan Chereches: Daca romanii nu se vor vaccina, Romania va fi afectata, in toamna, de un al patrulea val

Mai mult, potrivit lui Razvan Chereches, campania de imunizare este slaba, iar autoritatile se tem sa ia masuri care sa-i favorizeze pe cei vaccinati, a sustinut profesorul in Sanatate Publica Razvan Chereches, laDigi FM.

Razvan Chereches: Relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal

Profesorul de sanatate publica Razvan Chereches sustine ca relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la.

Competitiile sportive in aer liber se pot desfasura cu spectatori in limita a 25% din capacitate

Competitiile sportive in aer liber se pot desfasura cu prezenta spectatorilor, cu ocuparea a 25% din locuri. La aceste evenimente vor participa doar persoane vaccinate sau persoane care prezinta un test negativ pentru coronavirus.

Florin Citu, intrebat daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber: Rata de pozitivare a scazut mai rapid decat ne asteptam

Premierul Florin Citu a declarat, joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de forte multe ori ca este prea optimist. Premierul a precizat si ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile.

Florin Citu, intrebat daca nu se reununta prea repede la portul mastii in aer liber: A cata oara mi se spune ca sunt prea optimist...

Premierul Florin Citu a afirmat joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de foarte multe ori ca este prea optimist. Premierul afirma ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile, iar campania de vaccinare a mers mai bine.

Florin Citu a anuntat ca nu vom scapa de masca in aer liber, inainte de 1 iunie

Desi incidenta in municipiul Bucuresti a scazut sub 1 la mie, premierul Florin Citu a declarat joi, ca nu scapam de masca, in aer liber, inainte de 1 iunie.

Evenimentul pilot ce urma sa aiba loc duminica, in aer liber, la Opera Nationala Bucuresti, a fost amanat

Evenimentul pilot ce urma sa fie organizat duminica in aer liber la Opera Nationala Bucuresti a fost amanat, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, si reprogramat pe 22 mai, a anuntat joi Ministerul Culturii.

OFICIAL OMS: Guvernul chinez a transformat provincia Xinjiang intr-o inchisoare in aer liber

Guvernul chinez a transformat provincia Xinjiang intr-o inchisoare in aer liber, a declarat miercuri un oficial al Departamentului de Stat, in timp ce institutia a publicat un raport care critica persecutia chineza a minoritatilor religioase, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )