Libnet.ro
UNICEF

12:30

Razvan Cuc a fost chemat la DNA in dosarul TAROM. Ministrul Transporturilor, audiat in scandalul avioanelor retinute la sol

Playtech Playtech,
Razvan Cuc a fost chemat la DNA in dosarul TAROM. Ministrul Transporturilor, audiat in scandalul avioanelor retinute la sol

Razvan Cuc a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de anchetatori in scandalul Tarom. Ministrul Transporturilor trebuie sa le dea explicatii procurorilor cu privire la acuzatiile formulate de fosta sefa a companiei de stat, Madalina Mezei, care a dezvaluit ca acesta i-a cerut sa tina la sol mai multe avioane . continuă pe Playtech

SURSE: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, citat, joi, la DNA(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie pentru ziua de joi, pentru a da explicatie intr-un dosar in rem deschis de procurori, referitor la mai multe infractiuni,.

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, citat saptamana aceasta la DNA pentru audieri in scandalul Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost citat pentru audieri la DNA. Ar urma sa ajunga chiar in aceasta saptamana pentru a da lamuriri in scandalul Tarom. in aceeasi ancheta sunt cercetate.

Fosta directoare a Tarom Madalina Mezei, in vizita la DNA dupa acuzatiie la adresa ministrului Transporturilor Razvan Cuc

Madalina Mezei, fostul director al Tarom, a sosit luni, la DNA, pentru a da declaratii, in dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de a tine la sol unele avioane, in ziua motiunii de cenzura.

SCANDALUL DINTRE DEMISI A AJUNS LA DNA Zborul Tarom deasupra unui cuib de Cuc

Demisa Mezei merge azi la DNA in procesul deschis impotriva demisului Cuc, despre care spune ca i-a cerut sa tina la sol avioanele cu senatori din ziua motiunii, in timp ce, vineri, demisa Dancila a trimis corpul de control la Tarom si Ministerul Transporturilor Scandalul care are loc de aproape o saptamana la Tarom a ajuns la Directia Nationala Anticorutie DNA), care s-a auto-sesizat dupa ce au aparut informatii potrivit carora ministrul demis Razvan Cuc i-a spus fostului director general al companiei aeriene Madalina Mezei sa tina la sol avioanele care trebuia sa ii aduca pe senatori in tara in ziua motiunii.

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit la DNA dupa acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala UPDATE

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit luni la sediul DNA pentru audieri in calitate de martor, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala, a spus fosta sefa a companiei, potrivit Mediafax.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

Ce a declarat Madalina Mezei, fostul director TAROM, in fata procurorilor DNA. Dezvaluirile care-l ingroapa pe Razvan Cuc

Madalina Mezei a trecut la DIICOT pentru declaratii in cazul anularii zborurilor in ziua motiunii de cenzura. Fosta sefa TAROM a stat nu mai putin de patru ore de vorba cu procurorii. Ce a sustinut aceasta in legatura cu cerinta lui Razvan Cuc? Ce a declarat fosta sefa TAROM la DIICOT? Madalina Mezei a declarat .

Paleologu: Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetentei in Romania. La toate nivelurile sunt numiti impostori, nulitati, hotomani (VIDEO)

Scandalul dintre Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, si Madalina Mezei, fosta sefa TAROM, e de un mahalagism extrem, este de parere Theodor Paleologu. Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

Razvan Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom, Madalina Mezei, sustinand ca nepotismul, interesele personale si lipsa totala de implicare manageriala sunt chestiuni de notorietate publica in ceea ce o priveste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )