Libnet.ro
UNICEF

12:15

RCS-RDS, UPC sau Telekom: cine ofera cel mai rapid net din Romania

Playtech Playtech,
RCS-RDS, UPC sau Telekom: cine ofera cel mai rapid net din Romania

RCS-RDS si UPC sunt companiile recunoscute pentru internetul fix. Mai exista si Telekom, si alte doua companii, iar un top e necesar ca sa stii ce alegi. RCS-RDS a fost prima companie din Romania care sa ofere internet fix la 1 Gbps. Pe de alta parte, Telekom ofera atat servicii mobile, cat si servicii fixe []. continuă pe Playtech

ZIUA SFANTULUI PATRICK. Cine a fost Patrick, cel mai iubit sfant din Irlanda

Sfantul Patrick este cel mai iubit si cel mai cunoscut sfant al Irlandei. Sfantul Patrick, luminatorul Irlandei, s-a nascut in jurul anului 381 d. Hr. , intr-un sat numit Bannaven Taberniae.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie

Igor Bergler este cel mai vandut autor roman de dupa Revolutie. Prima sa carte, Bibila pierduta, a depasit 130. 000 de exemplare, iar noua sa carte, Testamentul lui Abraham, ar putea dobori acest record. Autorul.

Cel mai CUNOSCUT ACTOR de la Bollywood sufera de O BOALA RARA! Acceptarea a fost extrem de dificila! O tumoare...(FOTO)

Cel mai cunoscut actor indian a facut un anunt neasteptat! Sufera de o boala extrem de rara. Este vorba despre Irrfan Khan, cunoscut pentru rolul sau in blockbuster-urile Life of Pi si Slumdog.

Romania are cel mai mare risc de saracie din UE in randul persoanelor ocupate

Romania are cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana in randul persoanelor ocupate 18,9%), fiind urmata la mare distanta de Grecia 14,1%) si Spania 13,1%), in timp ce riscul cel mai scazut este in Finlanda 3,1%), potrivit datelor aferente anului 2016 publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. Lucrarea de 240 milioane euro a inceput sa se degradeze

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. In mod normal, Primaria trebuia sa faca prima receptie la terminarea lucrarilor, moment din care incepea sa curga garantia, iar apoi receptia finala dupa expirarea perioadei de garantie. Din 2011, cand a fost inaugurat nu s-a facut niciuna, pasajul fiind in tot acest timp in intretinerea constructorului. Dupa cum se poate vedea in imagini, pe acesta au aparut gropi, luminile arse nu sunt schimbate, iar hobanele si partea metalica au inceput sa rugineasca. Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011 de primarul Sorin Oprescu si a costat 240 milioane de euro.

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Nissan cauta ajutor in Europa pentru noul model Z. Mercedes-Benz este cel mai vehiculat nume

Potrivit informatiilor aparute in presa din Japonia, Nissan intentioneaza sa colaboreze cu nemtii de la Mercedes-Benz pentru succesorul sportivei 370Z. Cei doi giganti auto si-au mai unit fortele si in trecut.

Romania, pe locul I din UE la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%, urmata de Grecia, cu 14, 1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat.

Romania, pe locul I la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%. Statul roman este urmat de Grecia, cu 14,1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )