Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactia ambasadei Frantei, cu privire la caricatura cu Halep din Charlie Hebdo: Aceasta caricatura nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Antena3 Antena3,
Reactia ambasadei Frantei, cu privire la caricatura cu Halep din Charlie Hebdo: Aceasta caricatura nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamenate, dar cariatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Fr. continuă pe Antena3

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

Ambasada Frantei, despre caricatura din Charlie Hebdo: Nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Caricatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Frantei in Romania, Michele Ramis, la solicitarea News. ro.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Jucatoarea Simona Halep si-a prezentat, luni seara, trofeul cucerit la Roland Garros in fata fanilor pe Arena Nationala, unde primarul general al Capitalei a avut parte de o intampinare ostila din partea publicului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )